Neden kızacaklar acaba?Kardeşim Keşke Bu Konuyu Açmadan Önce Araştırsaydın.Birazdan Diğer Forum Üyeleri Konuya Damlayarak Sana Kızacaklar.Büyük Geçmiş Olsun...
Kardeşim Keşke Bu Konuyu Açmadan Önce Araştırsaydın.Birazdan Diğer Forum Üyeleri Konuya Damlayarak Sana Kızacaklar.Büyük Geçmiş Olsun...
Bu mantıkla gidersek forumun destek kısmını kapatalım. Sonuçta google varSanki google yok , sanki Ingilizcen yoh , bir şey yapmadan önce bi bakar insan , Annene bir şey sormadan önce kendin bakman lazım yoksa terliği yersin...Haklıydın .-.
![]()
Zaten felsefem o , -14 yaşındaki Çocuklar herieyi yaptırabileceklerini sanıyor tek konuylaBu mantıkla gidersek forumun destek kısmını kapatalım. Sonuçta google var
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araştırıp bulamayanlar için burasıBu mantıkla gidersek forumun destek kısmını kapatalım. Sonuçta google var
Hem Burası Destek Bölümü Değil.Sohbet/Kafe Bölümü ._.Bu mantıkla gidersek forumun destek kısmını kapatalım. Sonuçta google var
Ben burayı kapatalım demedim zaten destek bölümünü kapatalım dedim. Neyse artık geçti bitti. Konu kapandı.Bir hata ettik konu açtık. Sizden ve diğer tüm arkadaşlardan özür dilerim.Hem Burası Destek Bölümü Değil.Sohbet/Kafe Bölümü ._.