Öldürme Serileri | Sesli, Bossbarlı, Kaynak paketli! | BEŞTE-BEŞ, DÖRTTE-DÖRT otomatik eklentisi!

Jordyvoss_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hort yasak
BU ARADA BEEĞENİLERİ SÖKÜLSENİZ İYİ OLUER! BEĞENİLERİM GELMEZSE PİSKOLJİNİZİ BOZCAM!
Kardeşim senin beyninde sorun var galiba. Adamlar hort yapmamış daha gereken süre geçmemiş hort sayılması için[DOUBLEPOST=1438194269,1438194236][/DOUBLEPOST]
Kardes eminmisin satin alicamda
Konu skript bölümüne açılmış neyin kafası la bu :D Skript bölümüne açılmışsa skripttir bunu da mı göremiyosun

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Kardeşim senin beyninde sorun var galiba. Adamlar hort yapmamış daha gereken süre geçmemiş hort sayılması için[DOUBLEPOST=1438194269,1438194236][/DOUBLEPOST]
Konu skript bölümüne açılmış neyin kafası la bu :D Skript bölümüne açılmışsa skripttir bunu da mı göremiyosun
kullanıcı eklenti tanıtımları bölümüne açılmış neden öyle yapılmış bilemiyorum ama spigotta başında skript yazıyor

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler şu an spigotta vamrı ? zatren hortlatılmıs konu bizde devam ettirelim varsa biri linkini atabilirmi ?

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Konunun içeriğine bak.
"MOBA oyunlarında olduğu gibi bu eklenti minecraftta bir kişi belirli bir zaman içerisinde birisini seri öldürünce eklenti Bossbar olsun, sesli olsun mesaj gönderir."
yazmış Republican
RepublicianSensei skript yazıyor plugin değil kendisine sormuştum SUperGuilds ile ilgili ( sorduğum zaman o da bu bölümdeydi sonradan Skripte taşındı)
:< aslında tam bu skript değil More-Than-Skript katagorisinde :)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Seslendirmesini ben yapaydım keşke.
ÇILDIRCAM DFASFASFAEWR4WEFAFEAFAEWW4ERAER4FA7FUFAIORFRAT4E5545A8AE945UJI83AWR94YH89389UR3AW