zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Forum Halkı.Ben Mehmet.Günlerdir Aklıma Takılan Bir Soru Vardı ve Sizlere Sormak İstedim.Biliyorsunuz ki 1.8 de 3D Texture Pack Özelliği Geldi.3D Texture Pack Nasıl Yapabilirim ?

Slower1903

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
3d texture pack öle direk resimlerle olmuyor .json dosyaları içeriyor. Bazı yerlerinde resim falan eklemen gerekiyor ama onun dışında zor.Customize yapmaya kalktım bir kaç şey yanlış oldu.İstersen 3d texture pack indirip içine WinRAR ile bak.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
BD Craft Cubik En Verimlisidir Ama Ücretlidir Profesyonel Çalışacaksan Crackları Falan Var Ama Bilemem
Buradakilerin Hepsini Kullanabilirsin Tabi Öyle Texture Resmi Çizmek Gibi Değil 1 Tane Kılıcı 2-3 Saatte Yaparsın Adam Gibi bir şey Olursa Hatta Özenmene Göre Daha Fazla Zaman Alır
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
BD Craft Cubik En Verimlisidir Ama Ücretlidir Profesyonel Çalışacaksan Crackları Falan Var Ama Bilemem
Buradakilerin Hepsini Kullanabilirsin Tabi Öyle Texture Resmi Çizmek Gibi Değil 1 Tane Kılıcı 2-3 Saatte Yaparsın Adam Gibi bir şey Olursa Hatta Özenmene Göre Daha Fazla Zaman Alır
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Bildiğim kadarıyla o programın cracki yok. Ve bu arada BDcraft is the best[DOUBLEPOST=1438263699,1438263515][/DOUBLEPOST]geçenlerde yapmış olduğun bir şey:

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Eheheh Bilirsiniz Böyle Hataları Yapmayı Çok Severim :([DOUBLEPOST=1438265949,1438265794][/DOUBLEPOST]şu an Crack Sürüm Arıyor*
Lite Galiba Ücretsiz.Fakat İngilizce Fakiri Olduğum İçin Fazla Bir Şey Anlamadım ._.
Lite sürümü ücretsiz, ama o sürümde adam akıllı bi şey yaparsan helal olsun derim. Çoğu şeyi adam akıllı kullanamıyon. Sana tavsiyem, babana birazcık yalvar :D
Yani ben öyle almıştım :D

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lite sürümü ücretsiz, ama o sürümde adam akıllı bi şey yaparsan helal olsun derim. Çoğu şeyi adam akıllı kullanamıyon. Sana tavsiyem, babana birazcık yalvar :D
Yani ben öyle almıştım :D
Daha Yeni Premium Aldım. Kartta Bir 10 Tlm var.Eğer 20 Tl Daha İstersem Babam Ciddi Ciddi Beni Pataklar(Öyle 5 Kardeş Değil Osmanlı Tokadı ve Osmanlı Tekmesi :( )
NOT:Mc Premiumu Bile 6 Ay Yalvararak Aldım.Gerisini Siz Düşünün.
NOT2:Etiketlere Bakan Oldu mu :D

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Daha Yeni Premium Aldım. Kartta Bir 10 Tlm var.Eğer 20 Tl Daha İstersem Babam Ciddi Ciddi Beni Pataklar(Öyle 5 Kardeş Değil Osmanlı Tokadı ve Osmanlı Tekmesi :( )
NOT:Mc Premiumu Bile 6 Ay Yalvararak Aldım.Gerisini Siz Düşünün.
NOT2:Etiketlere Bakan Oldu mu :D
komik değil knk acilen mizahı bırakman gerek

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla o programın cracki yok. Ve bu arada BDcraft is the best[DOUBLEPOST=1438263699,1438263515][/DOUBLEPOST]geçenlerde yapmış olduğun bir şey:
Var Malesef Her Yerde Dolaşıyor :S