Bilgisayar Durduk Yere Rest Cekiyor

bozkurtmert267

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar onemli bir sorunum var bilgisayar oynarken bi iki saat oynutorum sonra bilgisayar rest atiyor sonra bi ikisaat oynuyorum yine ayni seyle karsi karsiya kaliyorum eger bilgjniz varsa benimle paylasiniz

Binatone Homesurf744 / Hubble Smart7 (Homesurf744) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bozkurtmert267

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şu yazdan bi Ciksaydik Eger Onerdigin Program Filan Varsa Soyle Çok Can Sıkıcı bir sey

Binatone Homesurf744 / Hubble Smart7 (Homesurf744) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bozkurtmert267

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bilgisayari abimle toplattik yani bi markasi yok :D

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Büyük ihtimal ile aşırı ısınıyor ve kendini korumak için reset atıyor.Minimum 1000 devirlik bir fan al.Ayrıca güç kaynağının voltajıda fazla olabilir.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
uzun süredir açık tutuyorsan veya fps çok düşükse ondan olabilir . benim de oluyordu günde 2-3 saat dinlendirmeye basladım suan sorun yok ^_^

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya ıaınıyor ya da PSU yetersiz. Ki toplamaysa PSU ihtimali daha fazla.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Para ödemek istemiyorsan kasa aşşağıda ise yukarı çıkar ve 2 tarafınıda açık bırak. Eğer aşşağıda değilse 2 tarafını gene açık bırak... (Tozlanırsa benden bilme...)

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Para ödemek istemiyorsan kasa aşşağıda ise yukarı çıkar ve 2 tarafınıda açık bırak. Eğer aşşağıda değilse 2 tarafını gene açık bırak... (Tozlanırsa benden bilme...)

Zaten bildiğim kadarıyla içerdeki havayı dışarı atarak devirdaym yapan bir fan var.Her türlü tozlanacak yani :)

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cpu fanını takamamışsın sanırım. Bu yüzden çok ısınıyor ve bilgisayar kendini kapatıyor olabilir.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Asıl kapakları açrsan ısınır. Kapakları açrsan içerdeki sirkülasyon bozulur, soğutma performansı düşer.

GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zergi

ingilizce havalı söz ;D
En iyi cevaplar
0
İşlemcinin ısınmasından reset çekiyor bir zamanlar aynı hata bendede vardı format attım düzeldi eğer sen format atmak istemiyorsan CTRL+ALT+DELETE yi tuslayarak işlemci bölümünden bazı uygulamaları kısıtlayabilirsin.