Uzayda doğan ilk insan kimdir?

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
E tabi sen kız olduğun için sana öyle geliyor ama biz alışığız öyle laflara :p
Bu arada bir çoğu arkadaş konuyu yanlış anlamış sanırım. Adam sanırım Dünya'da yapacaklar uzayda doğuracaklar öyle diyor
Sonra kimliğe:
Ülke: Samanyolu Galaksisi
İl: Güneş Sistemi
İlçe : Yapay Uydular Belediyesi
Köy : Uluslararası Uzay İstasyonu (ISS)
+Nerelisin evladım?
-Marslı :S

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
0 yerçekiminde neden astronotlar uçlu kalem kullanmıyorsa, çocukta yapılamaz, (boşalma dahil (aynı şey)), ışık hızı gerekmiyor uzayı büksek eter ışıktan daha hızlı gitmenin yolu, mars'a öyle istediğin gibi gidemezsin ay'da dahil, yerçekiminin olmadığı yerde en ufak hareket bile çıkış hızında ilerler, bi kurşun kalemi ele alalım, yazı yazarken bi kırıldığını düşünsene? kırıldığı hızda etrafa saçılır ve ölüme yol açar, boşalmada aynı şekilde, çıkış hızında birine silah olarak kullanabilirsin :D çok (zevkli) olurdu en eğlenceli silah yani :p , birden onu kadının içine doğrulttuğunuzu düşünün.... :(
Arkadaş bu yazısında, bir organın; uzayda öldürücü bir silaha dönüşebileceğini anlatmış :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Uzayda ilk doğan insan Hz.Adem dir. Dünya uzaydadır.

#ThugLife
Aslında İlk insan olarak Peygamber Efendimizdir deniliyor hatta bu dünya ve evren onun yüzü suyu hürmetine yaratılmıştır diyede bahsedilir. :şapka:
#PutThugLyfeHere :ci:[DOUBLEPOST=1438297896,1438297712][/DOUBLEPOST]
Yalnız Hz.Adem Dünya'da doğmadı. Cennette doğdu
#ThugLife
Yalnız Kuran'da Cennet kelimesi bahçe olarak geçer ve bu Cennet kelimesi Dünya için çok sayıda kullanılmıştır yani Hz. Adem Dünyada doğdu :şapka:
#DeployAThugLyfeHere :ci:
+ Cennet ve Cehennem Mahşerden sonra yaratılacaktır bu konuyu- İle Gündem Ötesiprogramında araştırmanızı öneriyorum. (Bayanın adını hatırlamıyorum)