Lapissiz Faction Sunucusu Kuracağım. Önerileriniz Nelerdir ?

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Boşuna para harcayacaksın. Boşuna emek vereceksin ama sonuç bir hiç olacak bu konunun içerisinde mesajı olanların %95 i anti lapisci gibi görünüp lapisli serverlerde oynayan veya oynamayan kişiler. Yani hepsi prim yapıyor, böyle konulara doluşarak. Bir sürü kişi örnek verebilirim ^^ para kazanmak için vele*t fekşını açacaksın başka çaresi yok. Fakat açarsanda her zaman desteklerim seni

Sent from my iPhone using Tapatalk

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana önerim faction hiç açmaman herkes 2 ye ayrılmış durumda lapis sevenler ve sevmeyenler olarak lapis koyarsan diyerleri isyan edicek lapis koymazsan öbürleri girmeyecek ve Türkiye'nin büyük bir kısmı faction denilen olaydan sıkıldı artık farklı türler istiyor hiçbir serverde bulunmayan veya çok nadir bulunan oyunları koyarak insanlara farklı deneyim yaşatabilirsin ve eğer serverinle ilgilenirsen ve de tanınıtrsan büyük bir kitlen olacaktır.
Merak etmeyin oyuna zevk verecek pluginler ekleyeceğim :) Faction plugini yükleyip 2-3 map yapıp bitecek bir iş değil :D
Boşuna para harcayacaksın. Boşuna emek vereceksin ama sonuç bir hiç olacak bu konunun içerisinde mesajı olanların %95 i anti lapisci gibi görünüp lapisli serverlerde oynayan veya oynamayan kişiler. Yani hepsi prim yapıyor, böyle konulara doluşarak. Bir sürü kişi örnek verebilirim ^^ para kazanmak için vele*t fekşını açacaksın başka çaresi yok. Fakat açarsanda her zaman desteklerim seni

Desteğiniz için teşekkürler :) Lapis sevenlere bile lapissiz sunucumu sevdireceğm ^^

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Projemin bitmesine az kaldı.
Şimdiki warplar: Orman, Market ( Zorlaştırılmış ), Hammadde ( %65 Odun %30 Kömür %5 Demir )
Spawnı internetten indirdim maalesef.
Viphammaddeye abartılmış şeyler koymayı düşünmüyorum. ( %20 Lapis, %50 Kömür %20 Odun %5 Altın %5 %5 Kızıltaş )

Vip kitlerini abartmadım. Oyuncular da o seviyeye emek göstererek gelebilirler.
Şöyle bir sistem ekleyeceğim: Kazı Puanı gibi bir sistem olcak. Mesela hammadde dünyasında Demir kazdığında 2 Puan, Kömür kazdığında yarım puan gelecek. 300 Puana Hammadde2 girişi açılacak. Bu Hammadde3 4..5..6 diye devam edecek.

X r a y koruması ekledim. X r a y yüzünden oyuncu kaybedeceğimi biliyorum. ( Umrumda değil! ) Hakkıyla oynayanlarla oyunun zevki daha iyi çıkar.

Sizlere sorum şu:
Jobs koymalı mıyım ?
Bence bir builder veya yardım etmek isteyen birini alıp özel mimari yaptırmalısın aksi takdirde sunucu reklamına bit gibi spawn alıntıcılar toplanır[DOUBLEPOST=1438201988,1438201684][/DOUBLEPOST]
Sana önerim faction hiç açmaman herkes 2 ye ayrılmış durumda lapis sevenler ve sevmeyenler olarak lapis koyarsan diyerleri isyan edicek lapis koymazsan öbürleri girmeyecek ve Türkiye'nin büyük bir kısmı faction denilen olaydan sıkıldı artık farklı türler istiyor hiçbir serverde bulunmayan veya çok nadir bulunan oyunları koyarak insanlara farklı deneyim yaşatabilirsin ve eğer serverinle ilgilenirsen ve de tanınıtrsan büyük bir kitlen olacaktır.
Bence sıkılmış olsalarda raid ve o sevdiğimiz efsane klan savaşlarını yaşatırsa arkadaş sunucuyu devam ettirip ilerde belki temasını değiştirebilir[DOUBLEPOST=1438202134][/DOUBLEPOST]

Sana katılıyorum arkadaşın başarılı olmasının temenni ediyorum[DOUBLEPOST=1438202219][/DOUBLEPOST]Ve ayrıca emek seven fakat klasik hardcore ve survival sunuculardan sıkılmış kitlelerde var onları buraya farklı bir temayla kazandırırsan başarabilirsin

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
sen boşver sunucuyu ben adam alayım senin yerine ?
Al :D[DOUBLEPOST=1438202329,1438202267][/DOUBLEPOST]
Bence bir builder veya yardım etmek isteyen birini alıp özel mimari yaptırmalısın aksi takdirde sunucu reklamına bit gibi spawn alıntıcılar toplanır[DOUBLEPOST=1438201988,1438201684][/DOUBLEPOST]
Bence sıkılmış olsalarda raid ve o sevdiğimiz efsane klan savaşlarını yaşatırsa arkadaş sunucuyu devam ettirip ilerde belki temasını değiştirebilir[DOUBLEPOST=1438202134][/DOUBLEPOST]
Sana katılıyorum arkadaşın başarılı olmasının temenni ediyorum[DOUBLEPOST=1438202219][/DOUBLEPOST]Ve ayrıca emek seven fakat klasik hardcore ve survival sunuculardan sıkılmış kitlelerde var onları buraya farklı bir temayla kazandırırsan başarabilirsin
Yorumlarınız için teşekkürler :)
Şimdi bana biri Raid ne demek açıklasın :S

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Al :D[DOUBLEPOST=1438202329,1438202267][/DOUBLEPOST]
Yorumlarınız için teşekkürler :)
Şimdi bana biri Raid ne demek açıklasın :S
Raidi bilmeden faction mu açıyorsun sen :/
Tnt lav çakmak tarzı evleri yıkabilecek patlatabilecek şeyleri aç biz de evleri patlatıp yağmalayalım ele geçirelim raid bu

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Raidi bilmeden faction mu açıyorsun sen :/
Tnt lav çakmak tarzı evleri yıkabilecek patlatabilecek şeyleri aç biz de evleri patlatıp yağmalayalım ele geçirelim raid bu
He açık zaten :D[DOUBLEPOST=1438254583,1438243016][/DOUBLEPOST]Dosyaları makineye uploadlıyorum.
Açılmasına az kaldı :)

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapissiz sunucu mu? Hayaller gerçek oluyor demek. Skript konusunda yardımcı olabilirim belki. Eski acemiliğim artık yok.

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapissiz sunucu mu? Hayaller gerçek oluyor demek. Skript konusunda yardımcı olabilirim belki. Eski acemiliğim artık yok.
Evet lapissiz :) Beta olduğu için hatalar çıkabilir ama düzeltiriz :)[DOUBLEPOST=1438262891,1438254800][/DOUBLEPOST]Builderimizde birkaç eksik çıktı. Ondan sonra açıcağız :) ( Bugün )[DOUBLEPOST=1438287513][/DOUBLEPOST]Sunucuyu kurdum. Konuyu açtım. Onaylanmasını bekliyorum :) İyi oyunlar.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapissiz dedin emek olur. Hiçbirşey satılmaz. Market yoktur. Para yoktur, eşya takası vardır. Sadece Klanlar felan işte.Yürümesi için oyuncuların yada yardım severlerin sunucu için bağış yapması lazım :) .Eğer kendi paranla yürütürsen orası ayrı :)

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapissiz dedin emek olur. Hiçbirşey satılmaz. Market yoktur. Para yoktur, eşya takası vardır. Sadece Klanlar felan işte.Yürümesi için oyuncuların yada yardım severlerin sunucu için bağış yapması lazım :) .Eğer kendi paranla yürütürsen orası ayrı :)
Market yok Para yok eşya takası var dersen sen oyuncuya ticaret falan olmaz sunucuda