Minecraft:Survival Games - Bölüm #3 - Büyük Cleanup!

_AcaRz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış demektemi ya-sak ?[DOUBLEPOST=1438346961][/DOUBLEPOST]
Your name'yi kendim bıraktım. Fail değil. İngilizce bilmiyor musun ? = Your Name Hawie - Senin ismin Hawie.. Kafanı kullan dostum![DOUBLEPOST=1438347008][/DOUBLEPOST]
Yaz mevsimi iş mi olur :)[DOUBLEPOST=1438347047][/DOUBLEPOST]3'lü Kombo attım sanki :S
bence hala fail :(

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kolaysa kaldır bakalım. Adam video için survey koymuştu. Onun yerine indirdim ve üstüne doğru ekledim. Yazı gitti. Ama efekt olarak kaldığı için görünüyor. Aslında bile bile bıraktım diyebilirim. İstersem onu kaldırabilirim.[DOUBLEPOST=1438347214,1438347179][/DOUBLEPOST]
Kolaysa kaldır bakalım. Adam video için survey koymuştu. Onun yerine indirdim ve üstüne doğru ekledim. Yazı gitti. Ama efekt olarak kaldığı için görünüyor. Aslında bile bile bıraktım diyebilirim. İstersem onu kaldırabilirim.
Birde 144 p izliyosun :D

_AcaRz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kolaysa kaldır bakalım. Adam video için survey koymuştu. Onun yerine indirdim ve üstüne doğru ekledim. Yazı gitti. Ama efekt olarak kaldığı için görünüyor. Aslında bile bile bıraktım diyebilirim. İstersem onu kaldırabilirim.[DOUBLEPOST=1438347214,1438347179][/DOUBLEPOST]
Birde 144 p izliyosun :D
kaldır o zaman çok saçma duyuyor :(
*edit : ne kadar keskin gözlerim var 144p kalite de bile fark edebiliyom :ASD

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kolaysa kaldır bakalım. Adam video için survey koymuştu. Onun yerine indirdim ve üstüne doğru ekledim. Yazı gitti. Ama efekt olarak kaldığı için görünüyor. Aslında bile bile bıraktım diyebilirim. İstersem onu kaldırabilirim.

işin hakikati, o kadar uğraşacağıma oturur grafik programlama öğrenip intromu kendim yaparım hem bir şeyler öğrenmiş olurum hem de oricinal bir şeyler yaparım, YouTube'un olayı tamamen oricinal olmak. Yoksa youtuberlar deryasında damla oluyorsun.

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
işin hakikati, o kadar uğraşacağıma oturur grafik programlama öğrenip intromu kendim yaparım hem bir şeyler öğrenmiş olurum hem de oricinal bir şeyler yaparım, YouTube'un olayı tamamen oricinal olmak. Yoksa youtuberlar deryasında damla oluyorsun.
Güzeli kullandığım intro türkiyede daha hiç görmedim. :)

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzeli kullandığım intro türkiyede daha hiç görmedim. :)
ama senin yapmadığın belli oluyor, benimkiler tamamen fikir tabii, insanlar istediğini yapmakta özgür. Dikkat çekmek istiyorsan logo vs. uğraşmak gerek ki herifler bak uğraşmış bu adam desin. Fikir tamamen

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ama senin yapmadığın belli oluyor, benimkiler tamamen fikir tabii, insanlar istediğini yapmakta özgür. Dikkat çekmek istiyorsan logo vs. uğraşmak gerek ki herifler bak uğraşmış bu adam desin. Fikir tamamen
Aklımda Logo falan var. her şey var. Ve youtube resmimide %100 kendim animasyonladım. Ancak intro. O biraz zorlayacak..