Forum neden bu kadar dutluk ve garipleşmeye başladı? (1 günde!)

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bugün uyandım ve saat 13(1) gibi foruma girdim. Sonra fark ettim ki forum dutluk! Ben her konuya "Son Mesajlar" bölümünden bakarım. Oraya yaklaşık yarım saattir bakıyorum ve eskiden hepsi az önce veya 1 dakika önceyken bugün 22 dakikaya fırlayan var. Ama çoğunluğu yaklaşık 8-11 dakika. Acaba evrenlerde bir şeyler mi karıştı?
Ve garip olana geldiik. Bazıları dünden başladı ama:
@BlueLight artık abazalığını anında yitirdi, @BunnyBGTR değişti,Adminler değişti ve iğneleyici olmaya başladılar, gördüklerim bozuluyor, en nefret ettiğim oyunlardan biri olan Simple Rockets'i sevmeye başladım(gerçi bu benimle alakalı ama) en sevdiğim bardağı kasten kırdım ve anne babama yanlışlıkla kırıldı diye yalan attım ( bu da benimle alakalı)
Foruma neler oldu böyle?

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gidenleri gelenlerle telafi edemiyoruz. Tanıdığımız insanlar gidiyor, yeni isimler geliyor.
-kafanı yorma :(

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mavi ay olacakya kafaya etki yaptı.[DOUBLEPOST=1438349872,1438349783][/DOUBLEPOST]+Teknonun beni durduk yere banlaması :( Ve yan hesabımında durduk yere banlanması :(

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mavi ay olacakya kafaya etki yaptı.[DOUBLEPOST=1438349872,1438349783][/DOUBLEPOST]+Teknonun beni durduk yere banlaması :( Ve yan hesabımında durduk yere banlanması :(

Millet balataları sıyırıp bu geceyi The Purge filmine çevirirmesinler de, korkum o

reminder; all emergency services will be suspended for 12 hour period during The Purge