Forum neden bu kadar dutluk ve garipleşmeye başladı? (1 günde!)

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Allah'ım neden sadece ben bir şeyi parça parça anlatmak zorundayım NİYE O KİŞİ BENİM
Asosyalim ben kardeşim.
Asosyallik bir hastalıktır. Övünelecek bir şey değil. Sen asosyal değilsin. Gördüğün üzere forumda rahatça insanlarla iletişim kurabiliyorsun. Asosyaller sanal ortamda bile olsa başkaları ile iletişim kuramazlar. Bu asosyellik sevdası nereden geliyor insanlara anlamıyorum.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Asosyallik bir hastalıktır. Övünelecek bir şey değil. Sen asosyal değilsin. Gördüğün üzere forumda rahatça insanlarla iletişim kurabiliyorsun. Asosyaller sanal ortamda bile olsa başkaları ile iletişim kuramazlar. Bu asosyellik sevdası nereden geliyor insanlara anlamıyorum.
Asosyaller gerçek Dünyada asosyaldir. Gerçek Dünya'dan koparak internete bağlanmak isterler.
Ve dediğim gibi. Burası forum ve bir anda dutluk oldu.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Asosyallik bir hastalık değildir ha bu 1 hastalık olan Sosyofobi-dir
Asosyal adamlar insan içine çıkmamayı kendileri seçerler ha bu 2 Sosyofobik adamlar işi eline yüzüne bulaştırmaya korkarlar.

Ülkende magazin haberleri cukka cukka havalarda uçuşurken adamın yaptığına karışman da garip tabi.

döverken sosyoloji ve psikolojiyi de hatırlatın bana

BlueLight3

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim abazalığımı yitirmem garip bir şey mi galiba içimdeki 13 yaşındaki çocuk ölmeye başladı.[DOUBLEPOST=1438352302,1438351762][/DOUBLEPOST]Bu arada forumuda bırakmayı düşnüyorum neden forumdaki kitle iyice berbatlaşmaya başoladı sadece sunucumun reklamı ve bildirimlerini cevaplamak için arada sırada girecem ama belki bırakmam[DOUBLEPOST=1438352362][/DOUBLEPOST]Şu abazalığımı inşallah geri kazanıcam ama nasıl...

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim abazalığımı yitirmem garip bir şey mi galiba içimdeki 13 yaşındaki çocuk ölmeye başladı.[DOUBLEPOST=1438352302,1438351762][/DOUBLEPOST]Bu arada forumuda bırakmayı düşnüyorum neden forumdaki kitle iyice berbatlaşmaya başoladı sadece sunucumun reklamı ve bildirimlerini cevaplamak için arada sırada girecem ama belki bırakmam[DOUBLEPOST=1438352362][/DOUBLEPOST]Şu abazalığımı inşallah geri kazanıcam ama nasıl...

"Ecdad bunun için icad etti macunu"

-Ferhan Şensoy/ Soyut Padişah

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Asosyallik bir hastalık değildir ha bu 1 hastalık olan Sosyofobi-dir
Asosyal adamlar insan içine çıkmamayı kendileri seçerler ha bu 2 Sosyofobik adamlar işi eline yüzüne bulaştırmaya korkarlar.

Ülkende magazin haberleri cukka cukka havalarda uçuşurken adamın yaptığına karışman da garip tabi.

döverken sosyoloji ve psikolojiyi de hatırlatın bana
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Dünyada insanlık katliamı yaşanırken insanların böyle şeyleri dert etmesi biraz tuhaf tabi.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Dünyada insanlık katliamı yaşanırken insanların böyle şeyleri dert etmesi biraz tuhaf tabi.

Sevmeyen kişidir diyor, senin adamın gol diyor

Fransevi Wikipedi buyurur ki ; "Asociality refers to the lack of motivation to engage in
, or a preference for solitary activities"

"sosyal aktiviteye motive yetersizliği ya da yalnızlığı tercih etmek "
Sen eğer Apple ürünü yerine Samsung ürünü kullananları da hasta görüyorsan ben sopamı çıkarayım.

Social Anxiety Disorder (Dikkat et disorder diyor.) buyurur ki ;"Sosyal fobi veya sosyal anksiyete bozukluğu sosyal ortamlarda başkaları tarafından olumsuz değerlendirilmekten yoğun şekilde kaygı duyma ve korkulan durumlardan kaçınma eğilimi ile tanımlanabilecek bir
."

ve bu konuda psikologlardan yardım alabilir insanlar. Rahatsızlıktır insanları huzursuz eder, Asosyal insanlar yalnız kalmayı Tercih eder.

ve insanlık katliamı için, ben kendimi sorumlu hissetmiyorum, gidip orada "yapmayın kardeşler, beni vurun onu vurmayın" diyecek halim yok, he eğer çok kafa yormak istiyorsan oturur paşa paşa konuşuruz. Konumuzla alakalı olarak örnek verdim. Yoksa dünya açlığı/dinler kardeşliği/İRA'nın eylemleri/Hayvan hakları/Kanada'da topuzla öldürülen foklar/5. Enternasyonal vs. bir ton sorun var.

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bazı şeylerin değişmesini istiyorsan değişimi kendinden başlatarak öncülük etmekten başka çaren yok

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sevmeyen kişidir diyor, senin adamın gol diyor

Fransevi Wikipedi buyurur ki ; "Asociality refers to the lack of motivation to engage in
, or a preference for solitary activities"

"sosyal aktiviteye motive yetersizliği ya da yalnızlığı tercih etmek "
Sen eğer Apple ürünü yerine Samsung ürünü kullananları da hasta görüyorsan ben sopamı çıkarayım.

Social Anxiety Disorder (Dikkat et disorder diyor.) buyurur ki ;"Sosyal fobi veya sosyal anksiyete bozukluğu sosyal ortamlarda başkaları tarafından olumsuz değerlendirilmekten yoğun şekilde kaygı duyma ve korkulan durumlardan kaçınma eğilimi ile tanımlanabilecek bir
."

ve bu konuda psikologlardan yardım alabilir insanlar. Rahatsızlıktır insanları huzursuz eder, Asosyal insanlar yalnız kalmayı Tercih eder.

ve insanlık katliamı için, ben kendimi sorumlu hissetmiyorum, gidip orada "yapmayın kardeşler, beni vurun onu vurmayın" diyecek halim yok, he eğer çok kafa yormak istiyorsan oturur paşa paşa konuşuruz.
"Ama sonuçta psikolojinin her açıdan üzerinde durması gereken bir konu olduğu düşünülmelidir."
Asosyallik normal bir durum değildir. Bu arkadaşta asosyal değil. Asosyallik son zamanlarda havalı bir şey olarak algılanmış ve herkes asosyalim diyor ama normal bir durum değildir. Ayrıca konuşma tarzına biraz daha dikkat etsen iyi edersin.