Burası türkiye ne bekli10 süper bilgisayarı olan kendini gamer ve youtuber sanıyor.kaç yaşındasın![]()
Bilgilendirici bir video çekmiş arkadaş küçükken başlaması tecrübe açısından çok iyi... neden bu ülkede hep küçük olup hata yapanlar bu kadar elestirlilyor ki aksine destek vermemiz gerekirBurası türkiye ne bekli10 süper bilgisayarı olan kendini gamer ve youtuber sanıyor.
- Bugu gösterdiğiniz sahnenin saniyesini atarmısınız?
Size bir lafım yok efendim, benim her küçük arkadaşıma sevgim,saygım vardır ama biz onlara destek verdik egoları yükseldi destek verdik arkaları kalktı neden destekliyelim?Bilgilendirici bir video çekmiş arkadaş küçükken başlaması tecrübe açısından çok iyi... neden bu ülkede hep küçük olup hata yapanlar bu kadar elestirlilyor ki aksine destek vermemiz gerekir
abi sırf bu yorumu yazmak için bir daha mı hesap açtınGüzel video![]()
Bilgilendirici bir video çekmiş arkadaş küçükken başlaması tecrübe açısından çok iyi... neden bu ülkede hep küçük olup hata yapanlar bu kadar elestirlilyor ki aksine destek vermemiz gerekir
öhöhöhm çok asilimdir B)En asil duyguların insanısınız mirim
Sonra aman efendim bizden neden adam çıkmıyor. Sen herifi yerersen şevki kırılıyor, bırakıyor video yapmayı
Videoyu beğendim. hiçbir teknik sorun görmedim, ama tekerleme okursan diksiyonun daha iyi olur, sadece youtube için değil genel hayat için de iyi bir şey. Ellerine sağlık.
En asil duyguların insanısınız mirim
Sonra aman efendim bizden neden adam çıkmıyor. Sen herifi yerersen şevki kırılıyor, bırakıyor video yapmayı
Videoyu beğendim. hiçbir teknik sorun görmedim, ama tekerleme okursan diksiyonun daha iyi olur, sadece youtube için değil genel hayat için de iyi bir şey. Ellerine sağlık.
Doğru birazcık diksiyon sorunum var
12kaç yaşındasın![]()
bug=1.8 altı dünyayı 1.9'a çevirme sorunuBurası türkiye ne bekli10 süper bilgisayarı olan kendini gamer ve youtuber sanıyor.
- Bugu gösterdiğiniz sahnenin saniyesini atarmısınız?