Minecraft Snapshot 15w31a Tanıtımı

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
Bildiğim Herşeyi(Hatta Bir Bugu bile) Anlattım

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Burası türkiye ne bekli10 süper bilgisayarı olan kendini gamer ve youtuber sanıyor.
- Bugu gösterdiğiniz sahnenin saniyesini atarmısınız?
Bilgilendirici bir video çekmiş arkadaş küçükken başlaması tecrübe açısından çok iyi... neden bu ülkede hep küçük olup hata yapanlar bu kadar elestirlilyor ki aksine destek vermemiz gerekir

TheEverCraftTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgilendirici bir video çekmiş arkadaş küçükken başlaması tecrübe açısından çok iyi... neden bu ülkede hep küçük olup hata yapanlar bu kadar elestirlilyor ki aksine destek vermemiz gerekir
Size bir lafım yok efendim, benim her küçük arkadaşıma sevgim,saygım vardır ama biz onlara destek verdik egoları yükseldi destek verdik arkaları kalktı neden destekliyelim?

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

En asil duyguların insanısınız mirim :D
Sonra aman efendim bizden neden adam çıkmıyor. Sen herifi yerersen şevki kırılıyor, bırakıyor video yapmayı

Videoyu beğendim. hiçbir teknik sorun görmedim, ama tekerleme okursan diksiyonun daha iyi olur, sadece youtube için değil genel hayat için de iyi bir şey. Ellerine sağlık.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sonra aman efendim bizden neden adam çıkmıyor. Sen herifi yerersen şevki kırılıyor, bırakıyor video yapmayı

Videoyu beğendim. hiçbir teknik sorun görmedim, ama tekerleme okursan diksiyonun daha iyi olur, sadece youtube için değil genel hayat için de iyi bir şey. Ellerine sağlık.
öhöhöhm çok asilimdir B)

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
Hepinize Teşekkür ederim arkadaşlar.

Doğru birazcık diksiyon sorunum var
kaç yaşındasın :p
12
Burası türkiye ne bekli10 süper bilgisayarı olan kendini gamer ve youtuber sanıyor.
- Bugu gösterdiğiniz sahnenin saniyesini atarmısınız?
bug=1.8 altı dünyayı 1.9'a çevirme sorunu

Slower1903

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende de tuhaf bir dünya sorunu oldu 1.9 da iken bom boş bir air world açtım. Sonra başka bir sürümle girince bir kaç chunk boş alan gerisi normal flat world gibi.