DarkDraxill
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
trolmüHani lense güneş çarpınca öyle olur ya işte o .
He bu arada etiketlerden troll olduğu belli.
trolmüHani lense güneş çarpınca öyle olur ya işte o .
He bu arada etiketlerden troll olduğu belli.
[email protected]trolmüof: birebir gözlerimle gördüm[DOUBLEPOST=1438437650,1438437522][/DOUBLEPOST]nasaya nasıl gönderebiliriz bulamadımda varmi bilen
trolmüof: birebir gözlerimle gördüm[DOUBLEPOST=1438437650,1438437522][/DOUBLEPOST]nasaya nasıl gönderebiliriz bulamadımda varmi bilen
elbette dostum o kadar cahil değilim yorumlara göre anlaşılan inanan yok boşverin ben araştırırm"Kıyamet mi kopacak? Hayat memat meselesi". Bari ateş yakmayı biliyor musun?
HAARP ile alakası yokHAARP is coming
Evet. Venüs geçecek diye ben demiştim. 20 Ağustostta tam olarak Güneş'in önüne geçecek. Ama Venüs olma ihtimali var büyük ihtimalle Venüs o.
bunların depremi tetiklediğinide biliyorsun değilmi?"Kıyamet mi kopacak? Hayat memat meselesi". Bari ateş yakmayı biliyor musun?
Bana lens kaynaklı bir kırılma/yansıma gibi geldi ama o yarım dairenin arkasındaki küçük parlak noktayı diyorsan Venüs olduğunu tahmin ediyorum. B)
2117'ye kadar venüs dünyayla Güneşin arasına girmeyecek, lens flare diyor ve bu son postum.
Kaynak;Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.(Superior Planet dediği Dünya. Dünya hariç gezegenler nam-ı diğer "Inferior Planet")