BUDA NE !? HERKES GİRSİN

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
peki lens flare dediğiniz nedir nasıl oluşur

Güneşin fotoğrafını çekince ışık lensler tarafından kırılır. Sen de kırılan "orb" ları birleştirmişsin

Burdaki güneş hariç her şeyin birleştiğini düşün. Halkalar büyük ihtimalle gündüz olduğu için görünmüyor.

Seni anlıyorum da o saydam yansımanın arkasında ufak bir beyaz nokta var dikkatli bak.

Dikkatli bakarsan orada da küçük beyaz noktalar var. Onlar birleşince daha koyulaşıyor.

Tabi bunlar hep hipotez. Reddit'e de sorabilirim tatmin olmadıysanız.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana lens kaynaklı bir kırılma/yansıma gibi geldi ama o yarım dairenin arkasındaki küçük parlak noktayı diyorsan Venüs olduğunu tahmin ediyorum. B)
Burner abi Sabri atmıştır topu. Top uçarken uçağa değmiştir ve uçak yeni boyanmıştır top beyaz olmuştur bu arkadaşta çekerken sabrinin topunuda yanlışlıkla çekmiştir.
Bunlar hep amerikanın oyunları Yapmayın Etmeyin

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güneşin fotoğrafını çekince ışık lensler tarafından kırılır. Sen de kırılan "orb" ları birleştirmişsin

Burdaki güneş hariç her şeyin birleştiğini düşün. Halkalar büyük ihtimalle gündüz olduğu için görünmüyor.

Dikkatli bakarsan orada da küçük beyaz noktalar var. Onlar birleşince daha koyulaşıyor.

Tabi bunlar hep hipotez. Reddit'e de sorabilirim tatmin olmadıysanız.
Dedektif @Mr_TeneKe iş başında :şapka:

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
2117'ye kadar venüs dünyayla Güneşin arasına girmeyecek, lens flare diyor ve bu son postum.

Kaynak;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(Superior Planet dediği Dünya. Dünya hariç gezegenler nam-ı diğer "Inferior Planet")
Ahahaha :D Wikipedia kim oluyorda NASA'dan iyi biliyor? :D

Görüntü Solar System Scope adlı android uygulamasında çekildi. Kaynak : NASA
Gördüğünüz gibi Dünya'nın önünde Venüs var.
20 Ağustostta ise tam olarak geçecek :D

Son düzenleme:

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Valla Venus Transit'e Dair bulduğum en yakın kaynak
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

şu olduğu için pek mantıklı gelmemişti, Wikipedi abi daha kutsaldır diye düşündüm :D