Nasıl Bir Server İsterdin [ İçeri Gir Bence ]

KraL78952

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Mc Ailesi ETEDE Olarak Sizlere Hizmet Vermeye Çalıştık Peki Bizim Bir Sorumuz Var Bir Server Açılacak Ama Server Özelliklerini Siz Belirlemenizi İstiyoruz Sizce Bir Mc Server Nasıl Olsa Eğlenceli Olur Alttaki Linklerden Nasıl Bir Server Olacağını Seçe Bilir Nasıl Pluginler İstediğinizi Altta Yorum Ata Bilirsiniz
Link Tıklamayı Unutma :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sence Nasıl Bir Minecraft Server İsterdin ?
İstediğin Özellikleri Alta Yorum Olarak Atman Yeterli

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
Bu soruyu foruma soran 1000. Kisi odulu olarak odulunuz...

Kendiniz fikir dahi uretemiyorsaniz bastan kaybetmissiniz..
Insanlar oyun oynarken uzun soluklu olmasini ve bikmadan oynayabilmeyi ister..iyi vep sakin bir ortam ister..
Bunu nasil bir oyunla saglarim seklinde dusuneceginize buraya yazmayiniz..

Sadece size gelen cevaplar sunu ac bunu ac olur.. siz insanlara hizmet sunacaksaniz elinizde saglam bir fikir olur ve hayata gecirirsiniz..sonra tepkilere bakarsiniz..

Fikir bulamiyorsaniz Yabanci premiumlari kendinize ornek alabilirsiniz..

DenizCan_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu soruyu foruma soran 1000. Kisi odulu olarak odulunuz...

Kendiniz fikir dahi uretemiyorsaniz bastan kaybetmissiniz..
Insanlar oyun oynarken uzun soluklu olmasini ve bikmadan oynayabilmeyi ister..iyi vep sakin bir ortam ister..
Bunu nasil bir oyunla saglarim seklinde dusuneceginize buraya yazmayiniz..

Sadece size gelen cevaplar sunu ac bunu ac olur.. siz insanlara hizmet sunacaksaniz elinizde saglam bir fikir olur ve hayata gecirirsiniz..sonra tepkilere bakarsiniz..

Fikir bulamiyorsaniz Yabanci premiumlari kendinize ornek alabilirsiniz..
arkadasın dedıgı gıbı bastan kaybetmıssnız bana sormak gerekırse HUB tabikide sormak bıle sacma o seceneklerde varken

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İlk başta 2 tane krallığımız olacak. Bu krallıklardan biri oyuncular için düşman olacak ve sadece npc barındıracak. Oyuncuların başladığı şehir saldırıya uğramış , yıkılmış olacak ve oyuncuların bu şehri yeniden inşa etmesi istenecek. Şehirde npc grupları olacak , bunların her birinin şehirde binası olacak ve bazıları şehri yeniden inşa ederken açılacak. Bu npc gruplarından bazıları birbirlerine düşman olacak ve o npc grubunun düşmanının görevini yaptığınızda (Mesela hırsız npclerin düşmanı muhafızlar olacak ve muhafızlara yardım ettikçe hırsızlar ile ilişkin düşecek) ilişkiniz düşecek ve (Kendi ayarladığınız sayı) geldiğinde size görev vermemeye veya saldırmaya başlayacak. Bunun + olanında ise görevlerde daha fazla para veya özel itemler vermek olabilir. O kadarı sonra düşünülür.

DenizCan_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk başta 2 tane krallığımız olacak. Bu krallıklardan biri oyuncular için düşman olacak ve sadece npc barındıracak. Oyuncuların başladığı şehir saldırıya uğramış , yıkılmış olacak ve oyuncuların bu şehri yeniden inşa etmesi istenecek. Şehirde npc grupları olacak , bunların her birinin şehirde binası olacak ve bazıları şehri yeniden inşa ederken açılacak. Bu npc gruplarından bazıları birbirlerine düşman olacak ve o npc grubunun düşmanının görevini yaptığınızda (Mesela hırsız npclerin düşmanı muhafızlar olacak ve muhafızlara yardım ettikçe hırsızlar ile ilişkin düşecek) ilişkiniz düşecek ve (Kendi ayarladığınız sayı) geldiğinde size görev vermemeye veya saldırmaya başlayacak. Bunun + olanında ise görevlerde daha fazla para veya özel itemler vermek olabilir. O kadarı sonra düşünülür.
wow dedim

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Oyuncuların hiç sıkılmıcağı Eğer Factions felan olursa Rütbe sistemi Şart

Oyuncuların bir amacı olur Sunucuda Uzun zaman gecirir.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Nasıl bir server isterdimmm...
Uçan uçağı olan!

Ben oyumu huba verdim.