Doktor Bu Ne ? Cube Gun

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eski video. İlk jumpcut/edit denemem. Vegas Pro'yu öğrenmek için .Daha iyileştiğimi düşünmüyorum ama ossun :D

Oyun bedava olmuş bu arada. Ben de çok kalitesiz bir bundle'dan almıştım zaten.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Grafik Olarak Güzel Oyun Ama Bu Grafiklere Bu tarz Bir Oyun Yakışmamış Daha İyisi Olabilirdi :S

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunu kötü oyun olarak şeyapıcaktım ama beğendim sonra ayıp olur hak yerim diye başlığı "Kötü, Kötü ve Çirkin" yapmadım

Oyun sıkıcı ve basit geldi başta ancak genede başarılı
sağol :) Oyun iğrenç zaten bu arada

Grafik Olarak Güzel Oyun Ama Bu Grafiklere Bu tarz Bir Oyun Yakışmamış Daha İyisi Olabilirdi :S

ilk hallerini görmen lazımdı (1 sene falan evvel), ben 15 dakika dayanabildim.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Güzel, ama kötü, oynamak istiyorum, ama oynamak istemiyorum, iyi ama kötü anlamadım :(
(Sonuç: oynamıcam :()

(Bitiş ve başlangıç seslerini lütfen fazla açmayın sesini duymak için sona alıyorum tüm sesi :( :( :()

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel, ama kötü, oynamak istiyorum, ama oynamak istemiyorum, iyi ama kötü anlamadım :(
(Sonuç: oynamıcam :()

(Bitiş ve başlangıç seslerini lütfen fazla açmayın sesini duymak için sona alıyorum tüm sesi :( :( :()

Bunda intro outro yok, introyla outro çok yüksek doğru :/ Oyunu oyna derim belki beğenirsin :D beleş sonuçta :p

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bunda intro outro yok, introyla outro çok yüksek doğru :/ Oyunu oyna derim belki beğenirsin :D beleş sonuçta :p
Hem "yok" hem "çok yüksek doğru" ???[DOUBLEPOST=1438528709,1438528543][/DOUBLEPOST]
Sitesinin linkini atsana google da çıka çıka google android çıkıyor :(