efe2002ozyay
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
O zaman yan hesap ve o da yasak..İkince hesap demiyelim de ben DeathLight ın isminin yarısını çaldım o yüzden buna geçtim.
O zaman yan hesap ve o da yasak..İkince hesap demiyelim de ben DeathLight ın isminin yarısını çaldım o yüzden buna geçtim.
Din de olsun..Guncellemeler
Kız erkek seçeneği eklendi
ama neden ?
oyunda evlenme pluginide var
ama tek bu iki seçenek yok eş cinsel de var...
Az önce dediğim gibi " Türk Halkı Zora Gelemez " ( Nokta )Guncellemeler
Kız erkek seçeneği eklendi
ama neden ?
oyunda evlenme pluginide var
ama tek bu iki seçenek yok eş cinsel de var...
Benimde 1.sayfada dediğim gibi sunucuyu ingilizce yaparım gevırlarla oynarık.Az önce dediğim gibi " Türk Halkı Zora Gelemez " ( Nokta )
Ozaman tutabilirBenimde 1.sayfada dediğim gibi sunucuyu ingilizce yaparım gevırlarla oynarık.
Din de olsun..
Neyse neyse türklerde oynarOzaman tutabilirama gene çok fazla kitle olmaz , çünki gavurların yaptığı en kötü server bizim " So " kalitesinde
![]()
Açıldıktan sonra sen = ( Hüsran )[DOUBLEPOST=1438548865,1438548834][/DOUBLEPOST]
Neyse neyse türklerde oynar![]()
Pluginle belki olabilir. 5 farklı 500 sandık yeri belirle. A B C D E diye. A da 500 sandık farklı dizilirken, B de de farklı olsun. Rastgele A C E B D A D B gibi sırayla sandıkları dizsin. Böylece ezberlenmesi zor olur. Ama zor olabilir.dediğim gibi 300 sandıkdan fazla var belkide 500ama bunu biz yoğun istek olursa 5dk yapabiliriz ve sandıkları bulması çoook kolay
TamamPluginle belki olabilir. 5 farklı 500 sandık yeri belirle. A B C D E diye. A da 500 sandık farklı dizilirken, B de de farklı olsun. Rastgele A C E B D A D B gibi sırayla sandıkları dizsin. Böylece ezberlenmesi zor olur. Ama zor olabilir.
Ne demeye çalıştığımı anladın mı? Pek anlatabildiğimi düşünmüyorum. Ama ne kadar zorlar dersen 17 kişilik ekip fazla zor olmaz. Ancak önemli olan öyle bir redstone düzeneği, skiript ya da plugin bulmaktan geçer. Yaparsan çok iyi olur. Ama daha önce hiç öyle bir şey görmedim.Tamam17 kişilik ekip sence ne kadar zorlar
![]()
-----------------------------
- s -
- s s s -
- s s -
--------------------------------
- s -
- s s s s -
- s -
Skript ile yapılabilir yarın skript ekibine sölerim fikir güzelNe demeye çalıştığımı anladın mı? Pek anlatabildiğimi düşünmüyorum. Ama ne kadar zorlar dersen 17 kişilik ekip fazla zor olmaz. Ancak önemli olan öyle bir redstone düzeneği, skiript ya da plugin bulmaktan geçer. Yaparsan çok iyi olur. Ama daha önce hiç öyle bir şey görmedim.
A [S= Sandık]
Kod:----------------------------- - s - - s s s - - s s - --------------------------------
B [S= Sandık]
Gibi. Rastgele dizecek.Kod:----------------------------- - s - - s s s s - - s - -----------------------------