Lapis Çıktığında Hemen Lapise Alıştılar Amaİnsanlar yeni şeylere kolay ısınmazlar, genellikle bildikleri şeyi seçerler![]()
lapis en eski blocklardandı, sadece nasıl mahfedeceğimizi bilmiyordukLapis Çıktığında Hemen Lapise Alıştılar Ama![]()
Lapis Beta 1.2'de, modası tahmini 1.5.2 - 1.7.2'de çıktıLapis Çıktığında Hemen Lapise Alıştılar Ama![]()
Sunucularda Çıktığı Zaman 1 Ay İçinde Tüm Oyuncuları Üstüne ÇektiLapis Beta 1.2'de, modası tahmini 1.5.2 - 1.7.2'de çıktı![]()
Bu Lapis denilen şey ufak yaşlı arkadaşlarımızın ilgisini çekti, Sponge'un olayı genel olarak geliştiriciler üzerine farkları buSunucularda Çıktığı Zaman 1 Ay İçinde Tüm Oyuncuları Üstüne Çekti![]()
sadece sunucu motorları spigot ve craftbukkitle bitmiyor,pluginmetrics nedir bi araştırsaydınız bunları bilirdiniz .200'e yakın sunucu motoru var Libigot,İnterGlot,ForgeSSP,Cauldron,Canary,SportBukkit gibi sunucu piyasasına giren arkadaşlar istatistik gibi konulara önem vermediği içinpaperspigot ne oluyor? spigot dan farkı ne daha hafif olması falan mı paper kağıt hafif![]()
Sponge Plugini Yokmu Şimdi Sadece Bizmi YazacağızBu Lapis denilen şey ufak yaşlı arkadaşlarımızın ilgisini çekti, Sponge'un olayı genel olarak geliştiriciler üzerine farkları bu![]()
Sanırsam CraftBukkit eklentilerini Sponge destekliyor fakat Sponge'a yazılan şeyleri CraftBukkit desteklemiyor, boş bir şey öğrenmeye değmez. Sponge eklentisi yazan vardır elbet.Sponge Plugini Yokmu Şimdi Sadece Bizmi Yazacağız![]()
Eklenti yok modları sanırsam eklenti olarak okuyor,sen client'ten hiçbir değişiklik yapmadan sunucuya girebilirsin.Eskiden yapılmıştı tutmamıştıSponge Plugini Yokmu Şimdi Sadece Bizmi Yazacağız![]()
İtemleri Texture Olarak Nasıl Ekliyor Bize Yükletiyordur İllahaEklenti yok modları sanırsam eklenti olarak okuyor,sen client'ten hiçbir değişiklik yapmadan sunucuya girebilirsin.Eskiden yapılmıştı tutmamıştı![]()
e.g. spoutcraft. bitmesi kötü olduİtemleri Texture Olarak Nasıl Ekliyor Bize Yükletiyordur İllaha![]()