Yeni İlgi Alanları Arıyorum Yardım edin :)

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben Hiracles/Kaan
Bazı arkadaşların bildiği üzere rpg ile uğraşıyordum ve artık bıraktım,canım sıkılmaya başlayınca yeni ilgi alanları aramaya başladım.
Medieval üzerine build yapmamı söyleyenler vs oldu.Sizdende teklifler istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Not:İsteyen arkadaşlara sunucularında yardım edebilirim.

@TrustNoONE @ErenBeyazkurt @Schaffer79 @iboyldz @cbg2002 @B35T14

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Önce her şey bittikten sonra tam millet sevinip oynamaya karar verdikten sonra sunucuyu kapatmamayı düşüne bilirsin bence. :hmm:

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Önce her şey bittikten sonra tam millet sevinip oynamaya karar verdikten sonra sunucuyu kapatmamayı düşüne bilirsin bence. :hmm:
Yunus kapandı bitti,yeni ilgi alanı önerisi istedim vericeksen mennun kalırım,Rpg artık benim için bitmiştir belki bir kaç projeye destek veririm daha fazlasını beklemeyin

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Yunus kapandı bitti,yeni ilgi alanı önerisi istedim vericeksen mennun kalırım,Rpg artık benim için bitmiştir belki bir kaç projeye destek veririm daha fazlasını beklemeyin
Kapattığın günde sonunda eski tayfadan sevdiğim kişiler geri geldi diye çok sevinmiştim ve ininal kartıma para yüklemek için hazırlanmıştım mc pre alacaktım sırf yine toplanıyoruz diye ta ki Tolga forum kapandı sunucu kapandı diye mesaj atana kadar :olgun:

Her neyse olan oldu oldu artık. Bence şöyle parkur tarzı bir sunucu bakabilirsin mesela :hmm:
Ya da hala yapmak istiyorsan faction ya da değişik biyomları olan değişik pluginli survival gemili falan olan türünden.

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kapattığın günde sonunda eski tayfadan sevdiğim kişiler geri geldi diye çok sevinmiştim ve ininal kartıma para yüklemek için hazırlanmıştım mc pre alacaktım sırf yine toplanıyoruz diye ta ki Tolga forum kapandı sunucu kapandı diye mesaj atana kadar :olgun:

Her neyse olan oldu oldu artık. Bence şöyle parkur tarzı bir sunucu bakabilirsin mesela :hmm:
Ya da hala yapmak istiyorsan faction ya da değişik biyomları olan değişik pluginli survival gemili falan olan türünden.
Yunus destek olsaydı o gün sunucuyu kapatmazdım,2-3 tane çocuğun trollerinden bıktım savaşa girerken emote kullanmayı bilmeyen çocuklar başvurudan sızmışlardı,hata bende herkes oynasın diye düşünmüştüm[DOUBLEPOST=1438563613,1438563561][/DOUBLEPOST]
Seni **** mı doğurdu?
seni babanın doğurduğu gibi ??

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yunus destek olsaydı o gün sunucuyu kapatmazdım,2-3 tane çocuğun trollerinden bıktım savaşa girerken emote kullanmayı bilmeyen çocuklar başvurudan sızmışlardı,hata bende herkes oynasın diye düşünmüştüm[DOUBLEPOST=1438563613,1438563561][/DOUBLEPOST]
seni babanın doğurduğu gibi ??
Sadece bir soru , soruma insan gibi cevap ver.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Yunus destek olsaydı o gün sunucuyu kapatmazdım,2-3 tane çocuğun trollerinden bıktım savaşa girerken emote kullanmayı bilmeyen çocuklar başvurudan sızmışlardı,hata bende herkes oynasın diye düşünmüştüm
Bende çok sinir oluyorum O tür durumlara en son klavyeyi yumruklamıştım bu troller yüzünden. Gelecekse adam akıllı oyuncu gelsin diye ama yok işte eşeğe altın semer vursanda yine eşek. İyi ettin bence kapatmakla başka yönlere bakman gerekiyordu bence de.

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bisiklet turuna çık, gitar kursu al, üflemeli bir çalgı dene, ünlü yazarlardan romanlar oku, eski ünlü şarkıları dinle, Nazım Hikmet oku, Orhan Pamuk oku, gündemi takip et, ekonomiye merak sar(borsayla ilgilen), çizim dersleri al...

Yukarıda minecraft ile ilgili bir istek olduğunu belirmemiş. Bu sebeple bunları yazdım.

Son düzenleme:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bisiklet turuna çık, gitsr kursu al, üflemeli bir çalgı dene, ünlü yazarlardan romanlar oku, eski ünlü şarkıları dinle, nazım hikmet oku, orhan pamuk oku, gündemi takip et, ekonomiye merak sar(borsayla ilgilen), çizim dersleri al...
İyi bir öneri ancak arkadaş Minecraft için yeni ilgi alanları arıyor :kaş:

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende çok sinir oluyorum O tür durumlara en son klavyeyi yumruklamıştım bu troller yüzünden. Gelecekse adam akıllı oyuncu gelsin diye ama yok işte eşeğe altın semer vursanda yine eşek. İyi ettin bence kapatmakla başka yönlere bakman gerekiyordu bence de.
eyvallah desteğin için
Build Skript java felan biliyorsan 3unden biri Gel bir Seni Test Edelip -

Olympos Ekip
olabilir skript ve build olayım var,ha birde senaryo yazarlığı sistem yazarlığı vs
Bisiklet turuna çık, gitsr kursu al, üflemeli bir çalgı dene, ünlü yazarlardan romanlar oku, eski ünlü şarkıları dinle, nazım hikmet oku, orhan pamuk oku, gündemi takip et, ekonomiye merak sar(borsayla ilgilen), çizim dersleri al...
şöyleki ben zaten bunların çoğunu yapıyorum,kendi romanımı vs yazıyorum bunların dışında 3-4 saat boş bir zamanım kalıyor burayıda sanalda kullanmak istiyorum,