Hiracles
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
size yazıyorum cevap yok beni eklemişsiniz skypedan biraz yazışalım soracaklarım var@Hiracles Acıkcası Skript bilenlere Ekipde Kapımız Acık @bydemir06 Ekip Kaptanıdır skype istersen verim bir konus
size yazıyorum cevap yok beni eklemişsiniz skypedan biraz yazışalım soracaklarım var@Hiracles Acıkcası Skript bilenlere Ekipde Kapımız Acık @bydemir06 Ekip Kaptanıdır skype istersen verim bir konus
adınız nedir acaba ?size yazıyorum cevap yok beni eklemişsiniz skypedan biraz yazışalım soracaklarım var
Hiracles/Kaanadınız nedir acaba ?
Hayal gücü güçlü değilse banyo bir işe yaramaz , bilgisayar ekranı.Yardım ediyorum Tuvalet kağıdı ve Banyoanladın mı ?
hiç sevmediğim bir oyuntransformice oyna
Ciddi misinsanalika oyna cheat engine ile takas hilesi yap
Lafı ağzımdan aldın tebrük. Puddi Puddi dinleme tavsiyesini de ekliyeyim ben.Ben kendi yaptıklarımı sayayım en iyisi:
-Resim Çizmek (Becerin varsa bilgisayarda yapman daha iyi olur.)
-Yabancı Dizi/Anime izlemek (Gerçi bunları çoğu kişi yapıyor ya, neyse)
-Java/Skript ile uğraşmak
-Değişik oyunları denemek (Trove tavsiyemdir) Bunları dene istersen ama tabii arkadaşlar daha iyi öneriler vermiştir[DOUBLEPOST=1438592492,1438592386][/DOUBLEPOST]
Ciddi misin(Dalga geçmedim de gülesim geldi
saygı duymak lazım)
tabii ki hayur shfdkjslsakşBen kendi yaptıklarımı sayayım en iyisi:
-Değişik oyunları denemek (Trove tavsiyemdir) Bunları dene istersen ama tabii arkadaşlar daha iyi öneriler vermiştir[DOUBLEPOST=1438592492,1438592386][/DOUBLEPOST]
saygı duymak lazım)
Nayur puddi olmazLafı ağzımdan aldın tebrük. Puddi Puddi dinleme tavsiyesini de ekliyeyim ben.
resim yeteneğim hiç yoktu, çöp adam çizdiğim için geçmiştim resimden ilk okuldaBen kendi yaptıklarımı sayayım en iyisi:
saygı duymak lazım)
yarısında uyumuşum teşekkürlerLafı ağzımdan aldın tebrük. Puddi Puddi dinleme tavsiyesini de ekliyeyim ben.