veriler

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar bir {deneme} verisine bi komut ile bi itemin ismi loresi gibi data'ları atma ve o veriye birden çok item data atması ayrıca bi event geldiğinde adamın elindeki item ismi eğer o verinin içinde bir yerlerde varsa gerçekleştirmesi gereken olayları sıralaması gibi bişi var mı, tek veride birden çok isim atmak gibi bişi

@RepublicanSensei @Rosenrot

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Tek veri içinde bunların kontrolünü nasıl yapacaksın çok merak ediyorum ancak al sana mantık: (Çok kolay bunu bil yeter aslında)
add {veri} to {veri::*}
{veri::*} contains {veri}
remove {veri} from {veri::*}

add lore 1 of player's tool to {veri::*}

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek veri içinde bunların kontrolünü nasıl yapacaksın çok merak ediyorum ancak al sana mantık: (Çok kolay bunu bil yeter aslında)
add {veri} to {veri::*}
{veri::*} contains {veri}
remove {veri} from {veri::*}

add lore 1 of player's tool to {veri::*}
işte {veri::*}'lerin içinde eğer o itemin loresinden yada isminden bişi varsa olay gerçekleşsin veri eklemeyi bende biliyorum

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Kod:
command /ekle:
 trigger:
  add 1 diamond to {liste::*}
  add 1 iron ingot to {liste::*}
1. Elmas
2. Demir
Kod:
{liste::1} = elmas
{liste::2} = demir

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
direk itemi setle
set {item} to player's held item
bu şekilde hem lore hem enchant hem de isim kaydolur ama server kapanip acildiginda o veri gitmiş olur

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
direk itemi setle
set {item} to player's held item
bu şekilde hem lore hem enchant hem de isim kaydolur ama server kapanip acildiginda o veri gitmiş olur

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
peki o veriyi bi mysql aracılığı ile siteye bağlasam yinede o veri gider mi? ya da o veriyi sonsuza kadar tutmak için ne yapmam gerekiyor