Akira
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
RTE'nin çok sevdiğim bir sözü vardır:
"Bu kadar cahillik, ancak okumakla olur"
Sadece ağlattın.
RTE'nin çok sevdiğim bir sözü vardır:
"Bu kadar cahillik, ancak okumakla olur"
iyi güzel hoşta, bunları okumazlar, okusalarda seninde bildiğin gibi dinlemezler, desenki ben sinirden yazıyorum, daha kolayı var duvarı yumrukla, eğer o kadar sinirliysen, boş boş muhabbet ediyoz adamlar yapacağını yapmış ve yapmaya devam ediyor, ne bekliyon burası türkiye :/Yahu Anlamadığım Şey Elinizde Ne Olursa Olsun İsterseniz Bir Bug Keşfedin Sadece Bir Kod İle Çalışıp Minecraft Sunucusunu Batırsın Anlamadığım Şey Bundan Ne Zevk Alacaksınız ? Egomu Kasacaksınız ? Yaptığınız Afedersiniz Şerefesizlik Milletin Hakkına Girerek Emeğiyle Oynayarak Bir Yere Varılmaz Bırakın Milleti Rahat Rahat Çalışsınlar Bulduğum Hiçbir Bugu Kullanmış Biri Değilim Şuana Kadar 1 Kere Hacked Client İndirip 3 Dk Sonra Hemen Silen Biri Olarak Hiçbir Şekilde Hiledir Bugdur Odur Budur Hepsine Karşıyım Oyuncuyu Op Yapan Veya Birinin Emeyiyle Oynayan Hiçbir Hileye İyi Gözüyle Bakmıyorum
Sadece Şu Hileler Var Diye Oynanış Tarzını En Çok Sevdiğim Sg Gibi Sunuculara Düşman Oldum Factionlara Bile Girmez Olduum Kırmızı Çizgi Lafını Duyunca Sunucuyu Bırakır Oldum
Bari Oyunculara İşgence Ediyorlar Oyuna Bari İşgence Etmeyin İyice Sıkmaya Başladı Bu Durum Artık Git Gide Oyunu Mimari ve Single Player İçin Kullanmaya Başlayacaklar Git Gide Oyundan Soğudum Elinize Ne Geçiyorsa Artık Trove Geçeceğim Yakında Devamlı Olarak Saçma Saçma İşlerle Oyunu Bozdular 1.4 Zamanlarında Toplasan 10 Kişi ***** Kullanırken Şimdi Toplasan 10 Kişi Hile Yada Makro Kullanmıyor Bari Bu Kişiler İçin Bırakın Şu İşleri
İster Okuyun İster okumayın Yazmam Yeterli Benim İçin Şurada Bir ****** Hikaye Yazsam 50 Sayfa Boyunca Okuyacaklarına Birkaç Yaralı Şey Okusunlariyi güzel hoşta, bunları okumazlar, okusalarda seninde bildiğin gibi dinlemezler, desenki ben sinirden yazıyorum, daha kolayı var duvarı yumrukla, eğer o kadar sinirliysen, boş boş muhabbet ediyoz adamlar yapacağını yapmış ve yapmaya devam ediyor, ne bekliyon burası türkiye :/
Hile olmayan sunucu da var araştırabilirsin.İster Okuyun İster okumayın Yazmam Yeterli Benim İçin Şurada Bir ****** Hikaye Yazsam 50 Sayfa Boyunca Okuyacaklarına Birkaç Yaralı Şey Okusunlar
Şu Oyunda İnan Bana Oyuna İlk Başladığım Zamnlar Turnuva 73 Ağı Bulmuştum Ve Oradaki 256 Kişiden 255 i Bukkitin Paralı Olduğunu Sanıyordu Bir Vps Sunucu Alman Gerektiğini Sanıyordu Şu Forumda 10 Bin Kişinin Yapamadığı Chat Muhabbetini Oradaki 256 Kişi Yapyıordu Chatte 25..... Diye Başlayan Sunuculardan Başka bir şey Yoktu Hile Nedir Bilinmiyordu Herkes Dost Gibi Takılıyordu Ne Zaman Bukkit Tanınmaya Başladı Hamachi Yavaş Yavaş Ortadan Kalktı Şu Hileler Çıktı Tüm Oyun Altüst Oldu Biris Çıksa Deseki Tek Madeniniz Lapis Olacak Lapisten Diğer Madenleri Craft Edeceksiniz Ama Oyunda Hiç Hile Olmayacak Hiç Saçma Sunucu Olmayayacak İnan Bana Hilelerden Bıkmış Yüzlerce Kişi Bunu Siteyecektir
Hiç Turnuva 73 Zamanlarını Özleyeceğim O Bukkitin Parayla Olduğunu Sandığımzı Zamanlarda Oynamak İsteyeceğim Aklımın Unundan Geçmezdi Ama Gün Geldi Oyundan Soğuduk Pvp Açık Olan Sunuculara Girmeyeyi Bıraktım Resmen Oyuna Uğramıyorum Neredeyse Oyunu Altüst Ettiler Yemin Ediyorum Bu Günden Sonra Gidip PE Yada Win10 Editiyon Falan Oynamayı Düşünüyorum Hiç Olmazsa Onlarda Hile Yoktur
Anlamadığım Eline Geçen Her Açığı Her Bugu Kullanmak Zorundalarmı ?Hile olmayan sunucu da var araştırabilirsin.
--
İnsanlığa yararı olmayan birkaç çöpün zararları. Çözüm erkenden bulunur umarım.
Sent from my ASUS_T00I using Tapatalk
Hileler kalksın diye bağırıp hile kullanan topluluklar kadar mantıklı ve gerekliler.Anlamadığım Eline Geçen Her Açığı Her Bugu Kullanmak Zorundalarmı ?
Bir Bugun Çözümünü Bulup Binlerce Kişiye Katkıda Olmak Yerine o Bugu Binlerce Kişiye Yaymayı Tercih Ediyorlar
İnsanlara yardım etmek için. Ben biliyorum diye dolaşmak yerine: "Bakın bu sunucuda problem vardı sunucuyu kurtardım!" diye dolaşabilirsin mesela. İnan bana yardım etmek, yalnızca senin bilmenden daha güzel hissettiriyor. İstersen çözümü satabilirsin de.Benim anlamadığım ben bilgimi kimseyle paylaşmak istemiyorum belki benim 2-3 gündür düşündüğüm bilgiyi neden paylaşayım ?
Bir daha başkaları aynı durumu çekmesin diye.Gerçi burası Türkiye saldıranlar da korumaya göre hack client'larını geliştireceklerdir. Ben olsam başkalarına verirdim.Arkadaşımın serverine o kadar saldırdılar acıdılarmı ? Hayır biz neden acıyalımda paylaşlım söylermisin ? ( bir şey satmayı sevmem )
Ulan hırtolar birde hava mı atıyorsunuz bununla ?Ulan 2-3 kişi balonu cıkardık herkes baloncu olmus. Altay Karapars Türkiye getiren o getirdi. bunu sadece 5 kişimi ne bilioduk oda 3/4 ay oldu. altay millete dagıttı sonra bunlar oldu.
konu nedense kaldırılmış içerik hala sizdeyse atabilir misiniz ?Ulan hırtolar birde hava mı atıyorsunuz bununla ?
Oyunu modlayıp bir eşyanın renderini bozunca diğer kişilerin clientlerini çökermek hackerlik yada adaleti sağlamak mı oluyor ?
Olsaydı seneler önce zaten yapmıştım.
Şimdi yaydınız bunu temizleyin pisliğinizi.(Tabi nasıl yapılacağını biliyorsanız)
Düzenleme:
Bu arada olayın renderlerle bir alakası yok sanırım o açığı bilen tek benim.Olay nbt ile alakalı daha fazla bilgi için:
https://forum.gamer.com.tr/konu/balon-olayina-eklenti-ile-muedahale.286276/