olycraft (balon) olympos ekip

DenizCan_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardesim biz 1 haftadır emek verıyoz ayıp bunu yapan 10 yasındakı abi grubları dagıttınız cocuklar yanı ben sınırden boyle bır konu actım dunun 1.7.2 yaptım serveri
Kim ne derse desin dostum gerçek çözüm isteyen host şirketlerini akın ederler haksız kazancı durdururlar.

Ridvan_44

Play.CrafRion.Com
En iyi cevaplar
0
altay snn ben QWE:[DOUBLEPOST=1438552413,1438552367][/DOUBLEPOST]
kardesim biz 1 haftadır emek verıyoz ayıp bunu yapan 10 yasındakı ***** grubları dagıttınız cocuklar yanı ben sınırden boyle bır konu actım dunun 1.7.2 yaptım serveri
alpay.4435 ekle sana vereyim kardeşim kapatmayı.

DenizCan_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yapacak bırsey yok baskan bana verde konu acım bazı madurlar var cunku

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizzat dağıtan benim 1,5K kişi ile paylaşıma sunuldu dağıtma sebebim.
Biz bunu topu topu 5 kişi kullanıyorduk sıkıntı yoktu hani bize reklam atanlarla skypede gidip konuşuyorduk eğer bizlere küfür & argo yada seviyesiz bir konuşma sergilediklerinde biz saldırıyorduk ama bu yaklaşık 20-30 kişinin eline geçti skypeye bir giriyorum "balon" satılır daha "balon" muhabbetini bilmeden sahiplenmişler cart etmişler cürt etmişler biz hani paylaştığımız kişilere güvenerek vermiştik dediğim gibi 5 kişi falan en fazla ama milletin tampon tavan yaptı dudaklar havada kafa havada sağa sola saldırdılar dolandırıcılık arttı "NİTRADO TÜRKİYE" bağış dolandırıcılığına hiçbir şey yapmadığı için forumda açılan konulardan örnek bir diyalog göstereyim.

bu kadar? gerçek satıcı yok ortada ben paylaştıktan sonra adamın tampon tutuştu "KORUMA + SALDIRI 10TL" biri forumdan mesaj attı balonu verirmisin al dedim kullan zaten yolu var adam aldı dedi bende paylaşammı paylaş dedim ilk başta işte satıcılara karşı neyse sonraki gün baktım "balon satılır 4 tl paypal ile" yav ben bunu neden paylaşıyorum? dolandırıcılık & haksız kazanç olmasın diye adamların yaptığı boş muhabbet tâbi dediğim gibi biz eskiden sadece bizle sıkıntısı olanlara sallıyorduk ama şimdi hiç kimse umrumda değil yaptığımada pişman değilim iyi forumlar.
Hocam böyle şeyleri internette paylaşma.Kriz çıkıyor sonra :)
Oyun buglarını buldunmu başta eğlencesine kullan daha sonra spigotmc yetkililerine bu bugu söyle.Onlar çözüm buluyorlar bir kaç güne.

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
o hata ben ilk 1.7 lerden biliyorum ama balon olduğunu bilmiyordum, spigot ta zaten bi sıkıntı vardı kendi kendine bi garip hatalar veriyordu ama çok sık değildi, demek rapor etseydim bunlar olmayabilirdi :([DOUBLEPOST=1438553234,1438553202][/DOUBLEPOST]
O zaman daha fazla vicodin verin.
house espirisi :/

DenizCan_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
o hata ben ilk 1.7 lerden biliyorum ama balon olduğunu bilmiyordum, spigot ta zaten bi sıkıntı vardı kendi kendine bi garip hatalar veriyordu ama çok sık değildi, demek rapor etseydim bunlar olmayabilirdi :([DOUBLEPOST=1438553234,1438553202][/DOUBLEPOST]
house espirisi :/
üzdün :(

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Hatayı az çok araştırdım, Client'den Server'e Server'de mevcut fakat tam çalışmayan bir paketi göndermesiyle oluşan bir hata. Bu hatalar paket hatasıdır lakin genelde Server'i değil Client'i çökertir bu tarz hatalar, şaşırtıcı. Böyle bir şey için Server'in editlenmesi lazım muhtemelen. Ne eklenti ile, ne Skript ile hallolacak bir iş gibi durmuyor.

DenizCan_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hatayı az çok araştırdım, Client'den Server'e Server'de mevcut fakat tam çalışmayan bir paketi göndermesiyle oluşan bir hata. Bu hatalar paket hatasıdır lakin genelde Server'i değil Client'i çökertir bu tarz hatalar, şaşırtıcı. Böyle bir şey için Server'in editlenmesi lazım muhtemelen. Ne eklenti ile, ne Skript ile hallolacak bir iş gibi durmuyor.
hocam yani durum vahim imkansızmı dıyorsun yoksa engellene bılırmı