O zaman ona truva atı atıyorum ve aynısını sana da atıyorm ._.Lütfen konuyu değiştirmeyiniz
Win32.Sality
Lütfen kurallara uyunuz. Sadece üsttekine atabilirsinizO zaman ona truva atı atıyorum ve aynısını sana da atıyorm ._.
Zaten üstümde sen vardın ve sende virüs atmadınLütfen kurallara uyunuz. Sadece üsttekine atabilirsiniz![]()
Ahaha bu sefer üstünde ben yoktum. #Thug LifeZaten üstümde sen vardın ve sende virüs atmadın
Hmm... Sana antivirüsleri devre dışı bırakan bir virüs atıyorum
(ilerde çıkar çıkarsa ismini yazarım belki)
Bilgisayara her bir istemci bilgisi yollandığında anında bilgisayarı kapatıp biosa 16 haneli 4.seviye şifre koyan güzel bir virüs yolluyorumİnternetinize giremeyecek. Size iğrenç şeyler göstertecek. Bilgisayarınızı çökertmicek ama işkence yapacak bir virüs atıyorum.
Bilgisayardaki bilgileri silmeyen, şifre koymayan ama Windows Hoş Geldiniz logosunda çöken virüs yolluyorum.Bilgisayara her bir istemci bilgisi yollandığında anında bilgisayarı kapatıp biosa 16 haneli 4.seviye şifre koyan güzel bir virüs yolluyorum
Bilgisayar başlatma ve kapatma düğmelerine basıldığında pilin voltajını arttırıp aşırı ısındırarak birden yüksek kullanıma zorlayıp patlatan bir virüs yolliyim bariBilgisayardaki bilgileri silmeyen, şifre koymayan ama Windows Hoş Geldiniz logosunda çöken virüs yolluyorum.
Tüm donanımlarını yakan virüs yolluyorum.Bilgisayar başlatma ve kapatma düğmelerine basıldığında pilin voltajını arttırıp aşırı ısındırarak birden yüksek kullanıma zorlayıp patlatan bir virüs yolliyim bari
Mucosoft sunucunu ve yedeklerini silen virüs yolluyorumTüm donanımlarını yakan virüs yolluyorum.
Mydoom ve Storm Worm virüslerini yolluyorum.Mucosoft sunucunu ve yedeklerini silen virüs yolluyorum