Verirsen iyi olur diye dusunuyorumPlugini Varken Neden Skript Kullanıyorsun? Illede Skript Dersen Verebilirim
Bende öyle sanardım ama tam tersiSkript daha iyi olduğu için slript kuallnıyorum herkes plugin skripten daha iyi değil diyo.
Senin için herkesin fikri mi yoksa senin fikrin mi daha önemli? Ayrıca araştırmanı tavsiye ederim hangisi daha iyi diye. Bu konuda baya bir tartışma yapıldıSkript daha iyi olduğu için skript kuallnıyorum herkes plugin skripten daha iyi değil diyo.
Bugla alakası yok, skript ile de bugsuz yapılabilir java ile de yapılabilir. Tabii java her zaman daha öndedir lag falan filan*Senin için herkesin fikri mi yoksa senin fikrin mi daha önemli? Ayrıca araştırmanı tavsiye ederim hangisi daha iyi diye. Bu konuda baya bir tartışma yapıldıSana tavsiyem:
Rahat editlenebilmesini istiyorsan skript, bug falan olmasın diyorsan plugin tavsiyem. Tabii ben burada pluginini bilerek konuşmuyorum bugsuz diye varsayıyorum
Kafa gitti kusura bakmayınBugla alakası yok, skript ile de bugsuz yapılabilir java ile de yapılabilir. Tabii java her zaman daha öndedir lag falan filan*![]()