Skriptle Takas Yapmak.

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Konu Başlığındada Belirttiğim gibi skript ile takas olurmu işte /takas oyuncu adı yazıp takas yapabilirlermi böle bir skript varsa paylaşırmısınız

TheAliens

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skript daha iyi olduğu için slript kuallnıyorum herkes plugin skripten daha iyi değil diyo.

SeyitYNY

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlız pluginini Kullanırsan Daha İyi Olur Skriptinden Çok Fazla Bug Var

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Skript daha iyi olduğu için skript kuallnıyorum herkes plugin skripten daha iyi değil diyo.
Senin için herkesin fikri mi yoksa senin fikrin mi daha önemli? Ayrıca araştırmanı tavsiye ederim hangisi daha iyi diye. Bu konuda baya bir tartışma yapıldı -_- Sana tavsiyem:
Rahat editlenebilmesini istiyorsan skript, lag falan olmasın diyorsan plugin tavsiyem.

Son düzenleme:

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Senin için herkesin fikri mi yoksa senin fikrin mi daha önemli? Ayrıca araştırmanı tavsiye ederim hangisi daha iyi diye. Bu konuda baya bir tartışma yapıldı -_- Sana tavsiyem:
Rahat editlenebilmesini istiyorsan skript, bug falan olmasın diyorsan plugin tavsiyem. Tabii ben burada pluginini bilerek konuşmuyorum bugsuz diye varsayıyorum :S

Bugla alakası yok, skript ile de bugsuz yapılabilir java ile de yapılabilir. Tabii java her zaman daha öndedir lag falan filan* :(

SeyitYNY

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Yapılıabilir Biz bir şey Demedik Zaten Ama Şu An Paylaşılan Skriptde Çok Fazla Bug Var Onu Diyorum.