RPG - serveri nasıl olmalı

Slower1903

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Diğerlerine göre bayağı bir iyi olacağını düşünüyorum. Hele ki kendinize ait 3d texture pack yapmanız. Normal texture packlerden farklı çünki pixel pixel boyamıyorsunuz.Irk olsun güzel olur.Loot sistemi de mt2 deki gibi olabilir aslında. Canavarı kesince normal sandık olsun canavarı kesen alabilsin. Bir süre sonra da o sandık tuzak sandığa dönüşsün herkes alabilsin.Ölüm sistemi de şöle olabilir; Öldüğümüzde bir kaç saniyeliğine gamemode 3 e geçsin otomatikman sonra göğe doğru yükselebiliriz. Tabi bir kaç saniyeliğine. Sonra öldüğümüz yerde mezar gibi bir şey ya da mezar taşı falan olsun texture pack ile mezar taşı yapabilirseniz iyi olur. Ardından ölüm ekranı gelir ve spawn a veya başka bir yere ışınlanırız o size kalmış.
Bu önerilerim olabilir mi bilmiyorum sadece tavsiye verdim size kalan bir şey.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diğerlerine göre bayağı bir iyi olacağını düşünüyorum. Hele ki kendinize ait 3d texture pack yapmanız. Normal texture packlerden farklı çünki pixel pixel boyamıyorsunuz.Irk olsun güzel olur.Loot sistemi de mt2 deki gibi olabilir aslında. Canavarı kesince normal sandık olsun canavarı kesen alabilsin. Bir süre sonra da o sandık tuzak sandığa dönüşsün herkes alabilsin.Ölüm sistemi de şöle olabilir; Öldüğümüzde bir kaç saniyeliğine gamemode 3 e geçsin otomatikman sonra göğe doğru yükselebiliriz. Tabi bir kaç saniyeliğine. Sonra öldüğümüz yerde mezar gibi bir şey ya da mezar taşı falan olsun texture pack ile mezar taşı yapabilirseniz iyi olur. Ardından ölüm ekranı gelir ve spawn a veya başka bir yere ışınlanırız o size kalmış.
Bu önerilerim olabilir mi bilmiyorum sadece tavsiye verdim size kalan bir şey.

SM-T230 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aslında eksigim kalmadı- tek kalan texturepatch ve build (ana build tamam- ayrıntılar kaldı-server hoş görünmesi icin
mmorpg ile rpg arasındaki farkları acıkcası cok bilmiyorum.. ama oyun ilerleyiş tarzına göre mmorpg ye girecegini düsünüyorum.. cünkü birisinin yaptığı görevi bi baskasıda yapabilcek. yani kisiye özel, ırkına veya oyunu ilerleyişine göre özel bir görev vb. şeyler olmayacak...

kişilere öze isel, isterse kötü bi oyuncu olur isterse iyi

kötü: köyleri yagmalar, iyi:köylülere yardım eder gibi gibi (mound blade den çaldım) :D

bu arada bir bilgi daha, köyler oyuna ayit olmıcak, birlik sistemim de ekonominiz icin köy, savunmanız için de kaleler oluşturabiliceksiniz..

o köylerin savunması size kalmış durumda

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapisli fekşıncıların umutlarıyla oynamayın onlarda oynasın zora alışsınlar accuk
lapis hiç düşünmedim ya alışcaklar artık :)

lapisin kolayı olcak iste köy kurma :D[DOUBLEPOST=1438691964,1438691813][/DOUBLEPOST]he birde baya item düsünüyorum ve itemlere 2 tane (6 fakrlı özellikten) özellik basabilcekler birde itemin seviyesini güçlendirebilcekler..
cok item olacagı icin olunun ekonomisini çok zor düsünmüyorum.. karakterinde seviyesi olcak. oyuna germinli 1 saatlik oynumayla (görevleri takip ederek) 15 seviye olup oyunda özel kombinasyonları ögrenmis ve ne nerde oldugunu görmüs olcaksın :D

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bu anlattıklarım hepsi somut :D hersey hazır extradan fikir bulmak için yazdım bu konuyu
tek eksik
build
texturepatch
ve bi kaç skript bugu

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bunlar sadece fikir somut bişi var mı?
yani internetten hazır harita alıp servera giydirsem aksam ip yi paylaşsam oyuna baslayan olur :D merak etme[DOUBLEPOST=1438692273,1438692210][/DOUBLEPOST]
build diyorsun :( somut dediğim build
buildden kastim . seviye seviye kalem var, köyüm var

ama bunları koyacak büyük bir harita ya vakit ayıramadım daha

build dedigim kısım oraya giriyor.. onları boş bir haritaya koymak istemezsin

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yani internetten hazır harita alıp servera giydirsem aksam ip yi paylaşsam oyuna baslayan olur :D merak etme[DOUBLEPOST=1438692273,1438692210][/DOUBLEPOST]
buildden kastim . seviye seviye kalem var, köyüm var

ama bunları koyacak büyük bir harita ya vakit ayıramadım daha

hazır map mı :pof:[DOUBLEPOST=1438692323][/DOUBLEPOST]
wp kullan?

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Örneğin kale yakınlarında tabela fln olsun kaleye çok yaklaştın yazsın adam kaleyi bulsun bazılarıda fake olsun delirsin:sinsi: