- En iyi cevaplar
- 0
Aşağılama değildir işte orasını da siz anlayınzeki kelimesi zaten hakaret olamazki ya iltifattır yada aşağılamadır
Aşağılama değildir işte orasını da siz anlayınzeki kelimesi zaten hakaret olamazki ya iltifattır yada aşağılamadır
8.8.8.8arkadaşlar bi dns önerin, ne kadar denersem deniyim işe yaramıyor dns![]()
işe yaramıyor8.8.8.8
8.8.4.4
zenmate kullan dostişe yaramıyor![]()
Ben olsam haftadan 1 ışık yılına atlardımAvast vefat. Haftadan yüzyıla atlıyor mübarek.
Yorumlama tarzın çok hoş ama avastın en iyi sürümü bile pcyi 10 sene yaşatmaz bence ben kullanıyorum pek işe yaradığını görmüyorumAvast burada bir mesaj gönderiyor galiba. Çözdüm şifreyi. Avast o kadar güçlü bir güvenlik sistemi var ki pcniz yüzyıllar boyu yaşar.
Arkadaş burda değil 100 sene 1 yıl bile yaşatmaz demek istiyor*Yorumlama tarzın çok hoş ama avastın en iyi sürümü bile pcyi 10 sene yaşatmaz bence ben kullanıyorum pek işe yaradığını görmüyorum
Avast burada bir mesaj gönderiyor galiba. Çözdüm şifreyi. Avast o kadar güçlü bir güvenlik sistemi var ki pcniz yüzyıllar boyu yaşar.
bilmemsen 1 yüz yıl yaşayabilicen mi![]()
O konuda şu açıklığı getirem. Ben aslında özel güçlere sahip bir insanım. 200 yılda yaşayabiliyorum(emin değilim tam daha uzunda olabilir). Sizede bu iksiri kısa süre içerisinde dağıtacağım ve uzun süre yaşayabileceksiniz. Bunlar çok gizli bilgiler dağıtmayın.sen 1 yüz yıl yaşayabilicen mi![]()