Evet evet, şartwin10 için java7 şart yoksa mc açılmıyor, çok fazla format attım pc'me ondan biliyorum![]()
sonraki yorumumu okumamışsın anlaşılanEvet evet, şart
![]()
Direk atladım gomennasai[DOUBLEPOST=1438692798,1438692767][/DOUBLEPOST]Bu arada ekran kartıyla alakalı bir sorunun var kardeşim yukarda arkadaşcıklar gerekli şeyleri söylemiş :Isonraki yorumumu okumamışsın anlaşılanof:
Tamam nasıl algılatcam onuda solerseniz[DOUBLEPOST=1438692939,1438692840][/DOUBLEPOST]Peki windows 8.1 nasıl geri dönerimAçmaması normal sanırsam.
Arkadaşlar bir bakın ekran kartını algılamamış sanki.
Fakat indirirsem ceşitli sorunlarla karşılaşabilirim ? başka bi cözüm yokmu yanetten bi yerden indirmen gerekiyor
sorunlar genelde donanımdan çıkıyor win10 da, içersinde herhangi bi sorun yok, sadece bazı animasyon ve modelleme progmramlarını yükleyemediğim için win8.1 e geri döndüm.Bende windows 10 yüklüyorum şu an, inşallah bir sorun çıkmaz![]()
Zaten asıl güncelleme yeri orası.Arkadaşalar şoyle bişi yapaıym dedim sizinlede paylaşayım Denetim Masası > Sistem Guvenlik Sistem Aygıt Yoneticisi Ekran bağgaşcılarına tıkladım altına bişi cıktı uygun surmu yukleye tıkladım şimdi ekran kartını gunceliyor
Yaptım arkadaşlar herkze teşekkür ediyorumZaten asıl güncelleme yeri orası.
(Ben ordan güncelledim en azından, en güvenilir yer orası bence)
(Ayrıca bilgisayarda sağ aşağıda ses düzeyini aç yerini bozmuştum, ekran kartını güncelle dedim ses düzeldi.)
ücretsiz yüklemenizi rezerve ettiğiniz için teşekkür ederizsorunlar genelde donanımdan çıkıyor win10 da, içersinde herhangi bi sorun yok, sadece bazı animasyon ve modelleme progmramlarını yükleyemediğim için win8.1 e geri döndüm.
ekran görüntüsü verir misinücretsiz yüklemenizi rezerve ettiğiniz için teşekkür ederiz
Böyle bir ekran geldi kaç gün veya saat beklemem lazım?
Ve bilgisayarı kapatırsam bir sorun olur mu?