_AcaRz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O konuda şu açıklığı getirem. Ben aslında özel güçlere sahip bir insanım. 200 yılda yaşayabiliyorum(emin değilim tam daha uzunda olabilir). Sizede bu iksiri kısa süre içerisinde dağıtacağım ve uzun süre yaşayabileceksiniz. Bunlar çok gizli bilgiler dağıtmayın.
iyi misin ?

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Yorumlama tarzın çok hoş ama avastın en iyi sürümü bile pcyi 10 sene yaşatmaz bence ben kullanıyorum pek işe yaradığını görmüyorum
Orada şu açıklığı getireyim. Antivirüs programı kurmadan önce sürekli virüslerle uğraşmaktan formatlar atıyordum ama antivirüs kurduktan sonra pcnin hayatı değişti. Hiç format atmıyorum sapasağlam pc. Virüs yok ne güzel. Sizde hemen bir antivirüs alın(reklam gibi oldu)[DOUBLEPOST=1438693417,1438693383][/DOUBLEPOST]
Hemde çok iyi, bu iksirler bir harika.[DOUBLEPOST=1438693450][/DOUBLEPOST]
senin ne içtiğin belli :yıkıl:
Haklısın iksir içtim. Hemde çok haklısın.

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ayrıca avast ı hiç sevmem, bence bitdeffender kur, ve ayrı olarak anti-malware :)

_AcaRz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Orada şu açıklığı getireyim. Antivirüs programı kurmadan önce sürekli virüslerle uğraşmaktan formatlar atıyordum ama antivirüs kurduktan sonra pcnin hayatı değişti. Hiç format atmıyorum sapasağlam pc. Virüs yok ne güzel. Sizde hemen bir antivirüs alın(reklam gibi oldu)[DOUBLEPOST=1438693417,1438693383][/DOUBLEPOST]
Hemde çok iyi, bu iksirler bir harika.
+9 Merdiven Altı İksirler
isteyenler pm sdfsdf

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Hemde çok iyi, bu iksirler bir harika.[DOUBLEPOST=1438693450][/DOUBLEPOST]
Haklısın iksir içtim. Hemde çok haklısın.
Bende virüs var, bazı hesaplar çalındı onun dışında memnunum virüsümden .s
(Antivirüs kullanmıyorum)

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
nedemek istediğimi bildiğine göre :şapka:
Eklenti seni biz çok kullanıoz bazen sorun çıkarıon sen yolda görseler döverler dikkat et kendine.[DOUBLEPOST=1438694665,1438694629][/DOUBLEPOST]
anti-virüs'ler sadece *****grafik sitelere giriyorsan işe yara onun dışında eski pc kullanıcılarına bakarsan çoğu kişi anti-virüs kullanmaz.
Hayır virüslü dosyalardan da koruyor hala.

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eklenti seni biz çok kullanıoz bazen sorun çıkarıon sen yolda görseler döverler dikkat et kendine.[DOUBLEPOST=1438694665,1438694629][/DOUBLEPOST]
çok sık dışarı çıkmam, çıksamda eve :koş:şekilde dönerim[DOUBLEPOST=1438694743][/DOUBLEPOST]
virüs bulaşması için özür dilerimgrafik sitelerde dolanman lazım :)

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
çok sık dışarı çıkmam, çıksamda eve :koş:şekilde dönerim[DOUBLEPOST=1438694743][/DOUBLEPOST]
virüs bulaşması için *****grafik sitelerde dolanman lazım :)
Hayır virüslü dosyalarda olur. Mesela Win32.Sality olan bir dosya indirdik Avast uyarır.