[YARDIM] Türkiyede ilk olacak server için yardım...

eqoqo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncellikle Selamun Aleyküm...

Servere ilk girildiğinde önüne menü acılacak ve orda ( kırmızı , mavi , yeşil , sarı ) yünler olucak bunlarla takım seçilecek mesela Sarıya Tıklayınca Sarı takıma gidicek Sonra sarılara zarar veremiyicek aynı anda hepsi öyle olucak mesela mavi herhangi bir maviye zarar veremiyicek
/scoreboard komutu ile yazılır aslında..
Karşılık isteyen özelden yazsın.. .s

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ilk paragraf ilk olmadığını zaten açıklıyor, sunucuda sadece takım mı seçiyorsunuz?

takımseç.nitrado.net mi olucak sunucunun ip hemen geliyim :yıkıl:

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0
ilk paragraf ilk olmadığını zaten açıklıyor, sunucuda sadece takım mı seçiyorsunuz?

takımseç.nitrado.net mi olucak sunucunun ip hemen geliyim :yıkıl:
Sadece sunucudaki özelliklerden biri olduğunu düşünüyorum, dediğin gibi olması olanaksız zaten. Saçmalamışsın bu yorumla.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet bayağı orjinalmiş. Bir de şey yapsalar çok iyi olacak, böyle her oyuncunun köyü var, diğer oyuncular da ona katılabiliyor, işler olur para kazanırlar falan çok orijinal olur bence .

Jordyvoss

Marslı
En iyi cevaplar
0
O değilde arkadaş konunun etiketlerine republican sensei yazmış, galiba kişiyi etikletlediğini sanıyo ordan :(

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu forumdaki malum arkadaşlar sunucuya bot attılar falan, bi de üstüne glideslot kullanılıyor falan diye suçladılar, çoğu oyuncu sunucuyu bırakınca ben de kapattım.
Geçmiş olsun kardo o bot atan oyuncuların kafasını anlamak lazım ödül dağıtan bir servere niye bot atarsın neyse o insanlıktan nasibini almamışlara laf anlatmaya gerek yok.

Kro_PvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Abartmıyorum Sadece Yetkililer Boşuna Konuşma Başlat Diye Bir seçenek Koymamışlar.