- En iyi cevaplar
- 1
Benim Yandex.Disk'te virüslü dosyalarım var. En tehlkieli virüs Win32.Sality içerenler baya var. Virüs besliyorum.nerden indirdin
Benim Yandex.Disk'te virüslü dosyalarım var. En tehlkieli virüs Win32.Sality içerenler baya var. Virüs besliyorum.nerden indirdin
tamam daha mesaj yazmıycam :koş:Benim Yandex.Disk'te virüslü dosyalarım var. En tehlkieli virüs Win32.Sality içerenler baya var. Virüs besliyorum.
Muco dikkat et bir gün elinde yeni klasör kalmaz diğer şeyleri yemek isterlerBenim Yandex.Disk'te virüslü dosyalarım var. En tehlkieli virüs Win32.Sality içerenler baya var. Virüs besliyorum.
Işık yılı zaman birimi değil.Ben olsam haftadan 1 ışık yılına atlardım![]()
Rahatlık deilde zenginlik desekElimde ücretli lisansta var ama 3 senedir antivirüs olmadan kullanıyorum rahatım![]()
ışığın bir yılda gittiği km, ayrıca zaman olarak kullanmak içinde ... ışık yılı uzakta yani mesafe belirtsede o x y z kordinatlarına en fazla bu kadar zaman ile gideceğini belirtir.Işık yılı zaman birimi değil.
ışık zaten o x y z koordinatlarına 1 yılda gidiyor.ışığın bir yılda gittiği km, ayrıca zaman olarak kullanmak içinde ... ışık yılı uzakta yani mesafe belirtsede o x y z kordinatlarına en fazla bu kadar zaman ile gideceğini belirtir.
Işık yılı bir ölçü birimidir.Ben olsam haftadan 1 ışık yılına atlardım![]()
Işık yılı bir ölçü birimidir.
ışık yılı ışığın 1 yılda kat ettiği mesafedir.sıkıntı o değil zaten sıkıntı neyi ölçtüğü, ben yaklaşık 15 dakikadır düşünüyorum çözemedim zamanı mı yoksa mesafeyi mi ölçüyor :/
yol o anlamda değil x y z kordinatlarına bir ışık yılı bir yılda gider, ancak ben başka sayılar için diyorum ayrıca benim tam olarak demek istediğim zaman biriminden kasıt, bir nesnenin x y z kordinatlarına gidebileceği max. zaman, yani bi sınırlama yaparak zaman belirtiliyorışık zaten o x y z koordinatlarına 1 yılda gidiyor.
Boşverin ışık yılını milenyumu kullanın
Mesafe çünkü ışık bir saniyede 300km gidiyor mu ne öyle bir şey diyorduk burdan anlaşılırki mesafeyi ölçüyor[DOUBLEPOST=1438697350,1438697262][/DOUBLEPOST]Şaka değildi yüzyıldan daha büyük bir zaman birimi arıyolardı bende milenyumu önerdim ne varki bundasıkıntı o değil zaten sıkıntı neyi ölçtüğü, ben yaklaşık 15 dakikadır düşünüyorum çözemedim zamanı mı yoksa mesafeyi mi ölçüyor :/