- En iyi cevaplar
- 0
ışık yılı ışığın 1 yılda kat ettiği mesafedir.
...Buyurdu zerdüşt. Biliyorum da bir de Astronomik Birim var onu napıcaz ? O da uzunluk ölçüyor, nedir bu kozmosun hali arkadaşım. Bana yorgun kafayla kozmos düşündürmeyin.
ışık yılı ışığın 1 yılda kat ettiği mesafedir.
İyiki ışık yılı demişim yani konu ışık yılına döndü .-.Işık yılı bir ölçü birimidir.
Işık yılı zaman birimi değil.
@Minecraftplayerr adamlar sana #ThugLife'ı çekmişlerIşık yılı bir ölçü birimidir.
1 ışık yılı demek 300.000 km mesafedir. Işık hızı ise 1 saniyede 300.000 km yol kateder. Süreyi hesaba katmasakta olur Işık hızı bunla oluyor. Işık yılı filan.İyiki ışık yılı demişim yani konu ışık yılına döndü .-.
ışık şeysinin sayıyla yıla çevrilmiş hali.
253603 yıl felan (sallamasyon keyf)
maalesef, 300binx1yılda kaç saniye varsa@Minecraftplayerr adamlar sana #ThugLife'ı çekmişlerMuahaha asdf
[DOUBLEPOST=1438700268,1438700124][/DOUBLEPOST]
1 ışık yılı demek 1 saniye=300.000 km yol katetmesidir.
Sonra bilgisayar ölsün, ne gerek var anti virüse. Öyle gidip her siteden program indirmezseniz bilgisayarınıza virüs bulaşmaz merak etmeyin, en iyi anti virüs kullanıcıdır.ayrıca avast ı hiç sevmem, bence bitdeffender kur, ve ayrı olarak anti-malware![]()
hangi sitelere girdiğine bağlı, java indirirken virüs bulaşmaz yada eclipseSonra bilgisayar ölsün, öyle gidip her siteden program indirmezseniz bilgisayarınıza virüs bulaşmaz merak etmeyin![]()
300.000 km yaklaşık 1 ışık yılı uzaklığı.maalesef, 300binx1yılda kaç saniye varsa
hayır diyorum bende300.000 km yaklaşık 1 ışık yılı uzaklığı.
Sen öyle sanhangi sitelere girdiğine bağlı, java indirirken virüs bulaşmaz yada eclipse![]()
Sitelerden virüs bulaşmaz, sitelerden indirdiğin dosyalardan virüs bulaşır. Sayfalar sadece HTML ve CSS kodlarının bize yorumlanıp gösterildiği yerlerdir, bir şey yüklemezsen virüs bulaşamaz imkansızdır.hangi sitelere girdiğine bağlı, java indirirken virüs bulaşmaz yada eclipse![]()
Alakası yok zamanla.[DOUBLEPOST=1438700657,1438700604][/DOUBLEPOST]hayır diyorum bende![]()
Helal! Eklenti'ye öğrettiğin iyi oldu ***sitelerinden çıkar sanıyor sadeceSitelerden virüs bulaşmaz, sitelerden indirdiğin dosyalardan virüs bulaşır. Sayfalar sadece HTML ve CSS kodlarının bize yorumlanıp gösterildiği yerlerdir, bir şey yüklemezsen virüs bulaşamaz imkansızdır.
şöyle düşün şuana kadar indirdiğim hiçbir şeyde virüs yoktu ve anti'yi silsem virüs olmaz aynı şeyleri indirirsem[DOUBLEPOST=1438700701,1438700661][/DOUBLEPOST]Sitelerden virüs bulaşmaz, sitelerden indirdiğin dosyalardan virüs bulaşır. Sayfalar sadece HTML ve CSS kodlarının bize yorumlanıp gösterildiği yerlerdir, bir şey yüklemezsen virüs bulaşamaz imkansızdır.
la onu demiyorum kiAlakası yok zamanla.
Demek ki güvenli sayfalardan indirme yapmışsın ben diyorum ki bir dosya indirmeden, hatta açmadan virüs bulaşmaz.şöyle düşün şuana kadar indirdiğim hiçbir şeyde virüs yoktu ve anti'yi silsem virüs olmaz aynı şeyleri indirirsem[DOUBLEPOST=1438700701,1438700661][/DOUBLEPOST]
la onu demiyorum ki![]()