Bombayı Patlatıyorum ! ...

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi 1.si Ottoman olursa diğer krallıklar boş kalır sv'de. Daha sonra krallar kim olacak yetkisi ne olacak bunları düzenlemek zor iş. Ayrıca build konusuda üç tane ana krallık şehri bunların alt köyleri vs. yine zor ve uğraştırıcı.

Ha yaparsan güzel olur bence tutar da ama oldukça zor başlamadan iyice düşün derim.

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
dostum bu saten tek sen dusunmedın baska kısılerde dusundu bunu yapma demıyorum tabıkı yap ama aynı seyler dusunuldu yanı

Eger bunu göze alırsak benim ypaabilecegim hiçbirşey yok ? yani düşünülmüş olabilir ama şu an benim bu dedigimi yapan 1 sunucu varsa at ıp yi oynayalım ve hiçbir şekildede sunucu açmıyacagım valla bak

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi 1.si Ottoman olursa diğer krallıklar boş kalır sv'de. Daha sonra krallar kim olacak yetkisi ne olacak bunları düzenlemek zor iş. Ayrıca build konusuda üç tane ana krallık şehri bunların alt köyleri vs. yine zor ve uğraştırıcı.

Ha yaparsan güzel olur bence tutar da ama oldukça zor başlamadan iyice düşün derim.
bizans ben olurum :sinsi:

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ottomon yerine başka bir isimde olabilir ama o krallıgın asıl kralı NPC ler olucak ama o krallıkta belirli rütbeye gelmiş kişilerede bagzı köylerin yönetilmesi verilecek mesela yani 1 kişiye deilde 1 gruba verilebilir . ?
Buildler konusundada zaten başlıyacagız ykaında ve paralıda bagzı @bydemir06 ya yaptırabiliriz :D şu an bir mapımız onalrda ve yapılıyor o bitsin bu şehirlerden 1 tanesinide eger boşsa ya onalra yada başak bir ekibe yaptırabiliriz

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence kaleler falan sıkıntı olmaz, dört taşı üst üste koy kale diye sat server işlerken de daha iyi bir kale yaparsın onu değiştirirsin 1-2 ay sonunda

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence kaleler falan sıkıntı olmaz, dört taşı üst üste koy kale diye sat server işlerken de daha iyi bir kale yaparsın onu değiştirirsin 1-2 ay sonunda

Kaleler olucak ama iç dizaynı baya bir değişcik olucak mesela : kalenin içinde ;
Arena alanı , npc ler , tarım yerleri , ve konaklamak için han olucak ve At lar içinde bir bölge :)

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaleler olucak ama iç dizaynı baya bir değişcik olucak mesela : kalenin içinde ;
Arena alanı , npc ler , tarım yerleri , ve konaklamak için han olucak ve At lar içinde bir bölge :)

Tamam, en gerekliden başlayıp yavaş yavaş büyütülür kale WE diye bir şey var. :D hem eski zamanlarda kale yapılırken askerler de beklermiş kaleyi.

I_LOVE_HARVEYS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sadece oyunu bilmeyenler Ottomana atlaması doğrudur,oyunu bilenler Tabi Burda Olucaksa ekonomi ve askeri açıdan x krallığına giderler onuda söylersem Atlarlar MazAllah..
Mount And Blade Sevdiğim bi oyundur.Sunucuya Açılırsa Geleceğim.