Altın Provanas >[1.20-1.21.8]< Survival & Skyblock & BoxPvP & SkyPvP >[oyna.provanas.com]<

MustafaGF

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
İsim:Mustafa
Aktif olarak seçeceğiniz bölüm:Moderatorluk
Tecrübeleriniz:pixel ve nitrado nun resmi serverinde yetkiliydim
Günlük online süresiniz:5-6
Sizden küçük birine karşı nasıl davranırsınız: karşımdakinin tavırlarını inceler ve yaşı küçük olduğundan dolayı üstüne gitmeden anladığı yönlerden hallederim
Oyun ismi:MustafaGF
Ben kendimi kısaca tanıtmak istersem çocukluktan beri bilgisayarla haşır neşir büyüdüm 5 yaşında dayımın internet kafesinde cs 1.5 ve nfs 2 oynayarak başladım online oyunlar ilgimi çekmeye başladı 2013 yılında nitradonun resmi serveri olan nitradocrafta başladım orda rehberlik yaptım adminlerle aram gayet iydi nitrado nun sahibi[türkiye temsilcisi] fatih abiylede tanışıklığım vardır 2014,2015 minecrafta devam ettim umarım eksiklerim olabilir kusura bakmayın az önce haberleri okurken 2 şehit haberini duydum çünkü umarım mod eksiği vardır ve beni alırsanız birdaha mod almanıza asla gerek yok tek yeterim rakip tanımıyorum :)))))

Son düzenleme:

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Serveri açtığından beri claimde pvp açılmasını bekliyorum hiç mi ümit yok :(
Bu gece UHC gelecek, ama mevcut durumda claimde pvp açılması serverın oyun tarzını büyük derecede etkileyeceği için bir anda böyle bir şey yapma imkanım yok. Dediğim gibi bir gün belki ancak o gün bugün değil.

MustafaGF

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kritex ne düşünüyorsunuz başvuru formum için ? Kabul veya Reddedildiği söylerseniz sevinirim

lordkan06

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
edit: sanırım mod alımı yokmuş. Ben builder olarak değiştirmek istiyorum ozman :D

İsim: Burak Güngör
Aktif olarak seçeceğiniz bölüm: Builder
Tecrübeleriniz: daha önce kendi serverlarım oldu. Pluginlerle aram iyidir. world edit world guard biliyorum.
Günlük online süresiniz: 5-7 saat arası
Sizden küçük birine karşı nasıl davranırsınız: ben kendimden küçüklere karşı hep normal konuşmuşumdur. Yani onlarla bir arkadaş gibi olmaya çalışırım.
Skype adresi: lordkan06
Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız: skype adresim. lordkan06 eklersen konuşabiliriz. ben cidden böyle bir server arayordum yaklaşık 1 yıldır. Her şeyiyle sistemiyle felan gerçekten 10 numara olmuiş. Dediğim gibi bu yıl üniversite kazandım hazırlık sınıfı okuyacağım için bol bol zamanım olacak. Kritex en azından benimle iletişime geçersen pişman olmayaccağını düşünüyorum. Bu servera çok şey katabilirim. en büyük hayalim ise büyük bir şehir kurmak :D insanların evleri alabileceği bir tür şehir

Son düzenleme:

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
edit: sanırım mod alımı yokmuş. Ben builder olarak değiştirmek istiyorum ozman :D

İsim: Burak Güngör
Aktif olarak seçeceğiniz bölüm: Builder
Tecrübeleriniz: daha önce kendi serverlarım oldu. Pluginlerle aram iyidir. world edit world guard biliyorum.
Günlük online süresiniz: 5-7 saat arası
Sizden küçük birine karşı nasıl davranırsınız: ben kendimden küçüklere karşı hep normal konuşmuşumdur. Yani onlarla bir arkadaş gibi olmaya çalışırım.
Skype adresi: lordkan06
Bilmemiz gereken başka bir şey varsa buraya yazınız: skype adresim. lordkan06 eklersen konuşabiliriz. ben cidden böyle bir server arayordum yaklaşık 1 yıldır. Her şeyiyle sistemiyle felan gerçekten 10 numara olmuiş. Dediğim gibi bu yıl üniversite kazandım hazırlık sınıfı okuyacağım için bol bol zamanım olacak. Kritex en azından benimle iletişime geçersen pişman olmayaccağını düşünüyorum. Bu servera çok şey katabilirim. en büyük hayalim ise büyük bir şehir kurmak :D insanların evleri alabileceği bir tür şehir
Resim şart builder olarak başvuru dolduruyorsanız.