- En iyi cevaplar
- 0
Auto Replay Chrome Eklentisi İndirmiştim Ard Arda 3 Saat Falan DinlemişimdirAllah kahretmesin şimdide bağımlılık yaptı iyi mi?
Birde Bunlar Var Play List Yap Dinle
Auto Replay Chrome Eklentisi İndirmiştim Ard Arda 3 Saat Falan DinlemişimdirAllah kahretmesin şimdide bağımlılık yaptı iyi mi?
Vücut geliştirmek isteyenler için motivasyon ama müziğide güzel.
ÖYLE OLUNCA KIZLAR ÜSTÜNÜZE ATLAMIYOR ASODUHASJDFASHGD*FASGFGAJHGFA[DOUBLEPOST=1438720386,1438720268][/DOUBLEPOST]O değil de alın şunu dinleyin motivasyonun allahını veriyor size.Vücut geliştirmek isteyenler için motivasyon ama müziğide güzel.
Protein tozu almadan da yapabilirsin.Yani günde kendini yormadan 6 ay çalışırsan güzel bir sonuç alırsın fakat 6 ay sonra sakın sporu bırakmayın.Vücut geliştirme demişken çoğu protein tozu basıyor, videodan heveslenip sonra onlar gibi olamazsanız üzülmeyin yani. B)
Sen öyle san..ÖYLE OLUNCA KIZLAR ÜSTÜNÜZE ATLAMIYOR ASODUHASJDFASHGD*FASGFGAJHGFA[DOUBLEPOST=1438720386,1438720268][/DOUBLEPOST]O değil de alın şunu dinleyin motivasyonun allahını veriyor size.
Fazla kas zarar zaten ben o yüzden kasmıyorum -,-Vücut geliştirme demişken çoğu protein tozu basıyor, videodan heveslenip sonra onlar gibi olamazsanız üzülmeyin yani. B)
yeni bir tür dinlemek isteyenler için ideal tavsiye ederim