Nasılsınız abeyler.
Doktor bey ,burayı yanlış anladın.Sen bir yere kadar yapabilirsin diyorsun ya oraya kadar yapıp bırakırsan fiziki anlamda kötü sonuçlar elde edersin.İnsan vücudundaki gelişmiş bir kası zorlamazsan o kas sarkar yani kötü bir sonuç ortaya çıkar.Biyoloji öğretmenimiz söylemişti,uyarmıştı bizi.
bas silikonu geç hocam ABizim frekanslar tutmadı seninle. Kas normal (doğal) şartlarda belli bir yere kadar büyür demeye çalıştım. Bu internette vs. olanların çoğu protein tozu ile yapılmış şişirme kaslar, doğal değil yani.
bas silikonu geç hocam ADA
DSAd
Acaba nereden buldun? B)[DOUBLEPOST=1438720709,1438720679]
Youtube' un otomatik şarkı geçme sistemi sağolsun *-*
Bizde iyiyik. Buranın hava soğukmuş içeri girelim.Oyneng yar, sen ?
Bizim frekanslar tutmadı seninle. Kas normal (doğal) şartlarda belli bir yere kadar büyür demeye çalıştım. Bu internette vs. olanların çoğu protein tozu ile yapılmış şişirme kaslar, doğal değil yani.
Bizde iyiyik. Buranın hava soğukmuş içeri girelim.
--Biri lütfen güzel bir espiri yapsın lütfen. Gülme kabiliyetimi kaybedicem sonunda---
Bizde iyiyik. Buranın hava soğukmuş içeri girelim.
--Biri lütfen güzel bir espiri yapsın lütfen. Gülme kabiliyetimi kaybedicem sonunda---
Beyler bence boşverin bunları ortaya bir kavun keselim, bir de rakı açalım, bakın ne buldum. Orphaned Land'ın Erkin Baba cover'ı
Bunu bulman iyi olmuş böyle bir şey arıyordumBeyler bence boşverin bunları ortaya bir kavun keselim, bir de rakı açalım, bakın ne buldum. Orphaned Land'ın Erkin Baba cover'ı
Evet iyi olur. Rakı boğazı yakar bea.Rakının yanına su vereyim mi ?
Bu gerçekmi montajmı çözemedimSahi, bu geldi aklıma birden:
Bunu bulman iyi olmuş böyle bir şey arıyordum