Bomba İcin yardim :)

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaslar dun bir projemi burada paylastim ama bir miktarda yardima ihtiyacim var soyle gostereyim :

Buna benzer bir terrain yapabilecek varmi acaba? World painterle v b hic farketmrz bunn kadar buyuk olmasinada gerek yok aralarda daglarinda oldugu bir terrain acaba yapabilecek arkadaslar varmidir ? Varsada o.m yada konu altina yorumla atarsaniz sevinirim -
ve boylelikle projemi daha cabuk faaileyete gecirebilirim ...
[DOUBLEPOST=1438761109,1438760977][/DOUBLEPOST]Eger internette buna benzer cok buyuk olmayan bir mao varsa ben baktm tam bulamadm atarsanizda sevinirim ...

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu resmide oradan buldm ama indirmesi yok vr bana daha cok bir programi lagzm kendm yapaym diye , guzel ve basit bir sekilde yapabilecegm bir programi varmidir acaba ?

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun bir programı olacak, 2-3 sene önce birileri WOW haritasını bir aparattan geçirip 20GB lık map çıkarmışlardı. Elle yapılması mümkün değil.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Bunun bir programı olacak, 2-3 sene önce birileri WOW haritasını bir aparattan geçirip 20GB lık map çıkarmışlardı. Elle yapılması mümkün değil.
aslında çok büyük değil mount blade haritası ( üstteki yer 1/7 'si haritanın) , ayrıca 3 krallık yapacağını söylemişti

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Madem oyunu m&b deye benzettk o kadarda olmasin bari haritayi kendimiz yapalim farkli bir sekilde :)

krdş niye bomba deyip duruyorsun bir şey yapmadan mount and blade i minecrafta entegre etmeyi herkes düşünebilir server için yardım falan yaz

herkes dusunebilirse niye turkiyede 1 tane bilr mount and bladeye benzeyen minecraft serveru yok ? Ve bomba dememin sebebide projenin adini bomba yaptm o yuzdn ...
herkrs dusunur demissinizde beb nedense minecraft serverlerine baktgmda (turk) sunucularnda geneli metin2 knigt online temali yanlssam soyleyin ? İlk basda bende oyle dusunmustm sonraan deistrdm . Bana gorede bu proje bomba birsey

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Madem oyunu m&b deye benzettk o kadarda olmasin bari haritayi kendimiz yapalim farkli bir sekilde :)

herkes dusunebilirse niye turkiyede 1 tane bilr mount and bladeye benzeyen minecraft serveru yok ? Ve bomba dememin sebebide projenin adini bomba yaptm o yuzdn ...
herkrs dusunur demissinizde beb nedense minecraft serverlerine baktgmda (turk) sunucularnda geneli metin2 knigt online temali yanlssam soyleyin ? İlk basda bende oyle dusunmustm sonraan deistrdm . Bana gorede bu proje bomba birsey

Cıngıl bu olsun;

Monkeygunner5000

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Telefonla bomba patlatan arkadaş yok galiba bu konuda:D