Bomba İcin yardim :)

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamm sen oyle dusunmeye devam et reyiz[DOUBLEPOST=1438773346,1438773310][/DOUBLEPOST]Lapüslü füctin istiyiiigmm biin acda oynayak

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
World painteri pek bilmiyorum ogrwnmeye kalksam en az 3 4 gunumu alir gibi ve buda projeyi baya Birsuresini uzatr ogrendkden sonrada 2 gynde mapi yapsam bilemiyorum yani o yuzden bos olan varsa bunr benzer bir map yaparlarsa sevinirim

Mucosoft

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
1
Bende Minecraft'ta bomba yapacaksın sandım. Ben yardım edebilirim tabi bedavaya yapmam senin için karşılığını alırım.

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardes o kadarini biliyoruzda basit birsey yapmiyacagiz buna emek verip cok uzun omurlu acmak istiyoruz bastan sagma deil yani hemen oldu bitti yapmak istemiyoruz .

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman ne için 3-4 gününü vermiyorsun?
Bazı Sunucu Haritaları Bile WP siz WE İle (WP WE'den Daha Gelişmiştir) 1 Haftada Kaliteli Bir Harita Çıkarıyorlar Bazen İse 1 Haftada Yaptıkları Göze Hoş Gelmiyor Daha İyisini Yapıyorlar Oda 2 Hafta Sürüyor.Oldu mu Sana 3 Hafta ? Sen Daha 2-3 Gününü Feda Edemeyeceksen Sunucu Açma İşini Unut Derim.
Bu Konuda @Helter e Hak Veriyorum.

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten veririm de mapi yapmakla birlikte toplasak 1 hafta daha uzayabilir cokda uzasin istemyrm yani zaten bunda iyi olan kisilar var o yuzden bos olan varsa yaparlarmi acaba :)[DOUBLEPOST=1438776739,1438776652][/DOUBLEPOST]Kardes : elimizde suan 1 tane kale var , daha 2 tane kale , en azda 6 tanede koyu yapilacak ve pluginlerinde %40 i hazir yani bizzmkidr 1 haftada olck sey deil

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ekip olmadigindan zaten baya zamanimi alck onu kastedyrm bende tek basimaym ve hepsiyle bir anda ugrasamiyrm yani suresu acilis tarihi 2 3 hafta fazladan eklemek istemedgm icim boyle bir konu actm[DOUBLEPOST=1438776885,1438776830][/DOUBLEPOST]O zaten. Kaleyide ucretli yaptirdik diger kaleleri 3 gugunde tanesini yapsam baya zamanm yine gidick ama bnm icin zaman sorun deil bunu gercekten oynamak isteyen oyuncular icin gec olmasi i istemyrm