- En iyi cevaplar
- 0
Tmm Refli Seçtim üye oldum hesabı onayladım şimdi napıcam ne edicem ?
Twitter gibi düşün. Oyuncular için twitter, çok enteresan şeyler yolluyorlar ben bakıyorum arada feed-e. Berk de gelince seni gruba alır.
up up up player me ye toplanın gençler[DOUBLEPOST=1438810482,1438809934][/DOUBLEPOST]Beni niye almadınız ya ordaki adım BroPlayz
Twitch adresinizi bağlayıp yayınlarınızı paylaşabilir, oyun oynarkenki görüntüleri paylaşabilir yahut Youtube kanalınıza insanları yönlendirebilirsiniz. Oyuna odaklı bir Facebook. Herkesi bekleriz, gruba da davetimi gönderdim. Aynen denildiği gibi dil öğrenebilir, öğrendiğiniz dil ile geyik de yapabilirsiniz.![]()
kimse beğenmedisiz beğenmek bu postu yazdım bakam kaç kişi beğencek sfsdgdf
Guruba gel orda feedde paylaşımda bulun
Artık guruptasın
Yapılırda mu da MCSG gibi Olmasın da
Sent from my iPhone 6+ using Tapatalk[DOUBLEPOST=1438860874][/DOUBLEPOST]
kimse beğenmedi![]()
e-postanı ver player me kayıt postanı galiba olucak[DOUBLEPOST=1438867735,1438864246][/DOUBLEPOST]yok baktım ek yetkili ekleme şimdilik yokAz biraz kurcalasan grupta bana yetki verebilir misin ? Sen yokken ben alırım üye olmak isteyenleri.
e-postanı ver player me kayıt postanı galiba olucak[DOUBLEPOST=1438867735,1438864246][/DOUBLEPOST]yok baktım ek yetkili ekleme şimdilik yok![]()
Demekki oluyormuşBen de yetkiliyim şu anda. Hatta arkaplanı ve avatarı değiştirdim.