[SORU] Factions Chat

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Merhaba. Ben bir şey Sorucaktım.

Kişi FactionChatından Konusunca "on chat" işe yaramıyor, daha dogrusu bildigim hic bir plugin factionchatina karismiyor. Bunu Skriptle Yapabilmek Mumkun Mu? Yani Faction Chatından konusurkende kelime filan engelleyebilirmiyiz?

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
plugin karışamıyor ne alaka yeni sürümü bekle görürsün :D plugin karışamıyorsa skript hiç karışamaz

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
plugin karışamıyor ne alaka yeni sürümü bekle görürsün :D plugin karışamıyorsa skript hiç karışamaz
Bu Sorun İçin Küçük Bir Eklenti Yazman Mumkun Mü? Yani Yaptığın FactionAntiCrashı Guncellemek Yerine. Cunku Faction Surumum 1.6.9.4 Galiba Benim. Ve Bi Coguda Bu Surume Yakın Olanları Kullanıyor. Ve Bir Coguda KlanKonusmalarından Crash Atıldığınında Farkında Değiller :) Bunuda Foruma Yaymak Ne Kadar Dogru Bilemedim .d

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hms :(
Kütüphane diyebilirsin, kullandığın eklenti içinde kullanılabilirse eklenti o eklentiyi kütüphane olarak kullanabilir, skript ile alakası yok tabii*
Bekliycez Yani :) Daha Bu Sabah Farkettim ve Birkac Yere Baktım Ve Bulamadım Çözümünü. Artık Bekliycez Napalım .d En Kısa Zamanda Çözülür İnşallah..

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Bu Sorun İçin Küçük Bir Eklenti Yazman Mumkun Mü? Yani Yaptığın FactionAntiCrashı Guncellemek Yerine. Cunku Faction Surumum 1.6.9.4 Galiba Benim. Ve Bi Coguda Bu Surume Yakın Olanları Kullanıyor. Ve Bir Coguda KlanKonusmalarından Crash Atıldığınında Farkında Değiller :) Bunuda Foruma Yaymak Ne Kadar Dogru Bilemedim .d
Eski sürüm için kimse engelleyemez çünkü eskisinde api yok bildiğim kadarıylw