Merhaba ben GlowStick^^

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Foruma hg kardeş. ben de Ümit. memnun oldum. tşkler. forumda iyi zaman geçirirsin umarım. görüşmek üzere. öd

CeapLinCess

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoseldin bende mustafa Eger lapüs fenilen mavi mikropi seviyorsan gecmis olsun :) eger sende sevmiyorsan bendensin tostum ihtiyacn olursa yazma bnmde oluyr bilgililere yaz :) saka bir yana fikir konusunda iyiyimdir istersen herturlusunu veririm :)

DeathLightt

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhabalar ben İlker,
Öncelikle forumumuza hoşgeldin. Umarım anlaşırız...
Kuralları okumayı unutma ;
https://forum.gamer.com.tr/kurallar/

Kurallara uymazsan hesabın bir süre susturulabilir. (Like me)
İyi forumlar...

Çok resmi oldu ( ̄□ ̄)

Umarım beni seversin
Umarım
HEAHHAEAEHA
ლ(́◉◞౪◟◉‵ლ)

Çok kawaii face kullandım lanet olsun*

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin azizim, rakılar arkada, ön avluda ring var. Gladyatör dövüşleri dönüyor orda. Soldaki kapıdan girince büyük bir sauna var. O odanın tam karşısında mutfak var. Üst katta büyük bir konferans odası var. Arka avluda da üstü açılır kapanır havuz var. Keyfine bak.

Acarz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin azizim, rakılar arkada, ön avluda ring var. Gladyatör dövüşleri dönüyor orda. Soldaki kapıdan girince büyük bir sauna var. O odanın tam karşısında mutfak var. Üst katta büyük bir konferans odası var. Arka avluda da üstü açılır kapanır havuz var. Keyfine bak.
genelev yazmadığın kalmış bi sdfdfgdh

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tekrardan hoş geldin gördüğün gibi herhangi bir konu sohbet konusuna dönüşebilir böyle de sıcak bir forumuzdur. Bunu da yazmak istedim tekrardan iyi eğlenceler..