- En iyi cevaplar
- 0
Keske öyle yapabilsem 8.1 e bile geçemiyorumWindows 8.1 Pro KMSpico ile cracklenmiş halde Windows 10 a geçti bedava. Artık orijinal![]()
Keske öyle yapabilsem 8.1 e bile geçemiyorumWindows 8.1 Pro KMSpico ile cracklenmiş halde Windows 10 a geçti bedava. Artık orijinal![]()
Buna daha önce her yerden bakabilirlerdi zaten hocamSağ ol! Beğenmeden geçmeyelim.[DOUBLEPOST=1438862243,1438862135][/DOUBLEPOST]Sanırım konu adı Windows 10 yüklediğimden pişmanmışım gibi geliyor onu değiştireyim.
![]()
Benden de bir tane olsun.Buna daha önce her yerden bakabilirlerdi zaten hocam
bugün şansımı denedim de benim windows orji imiş28 Temmuz 2016'ya kadar Windows 7 satın alıp daha ucuza Windows 10'a geçebilirsin. Bilgisayarın OEM'se yanında verdikleri işletim sistemi de işe yarar.[DOUBLEPOST=1438862422,1438862361][/DOUBLEPOST]Bendeki Casper yazısı gitti. Sanırım işletim sistemim artık OEM değil, Microsoft lisanslı. Bu yaklaşık 200 - 300 TL fark yapıyor alırken.
Bakarsan yazıda kurulum işleminde demiştim size sıra gelmesini bekleyebilirsiniz diye. Sana sıra gelmiş istersen oradan yükle istersen benim yazdığım gibi.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.Bundan Sonra Baya Bi döndü kapattım şimdi bir daha yapıcam
windows 7 ultimate'e niye indirilmiyormuşBakarsan yazıda kurulum işleminde demiştim size sıra gelmesini bekleyebilirsiniz diye. Sana sıra gelmiş istersen oradan yükle istersen benim yazdığım gibi.