benskriptbiliyom
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
ozaman bal ye keko abiyapabileceğimi sanmıyorum çünkü bu yazdığımın bukkit ile bir alakası yok.
ozaman bal ye keko abiyapabileceğimi sanmıyorum çünkü bu yazdığımın bukkit ile bir alakası yok.
Arkada neler döndüğünü biliyoruz elbet. Onlar da lag yapıyor. Yani bana arka planda zaten bir sürü şey var. Ayrıca bu olsa ne olur? mu diyorsun? Şaka falan herhalde. Bu durum senin eklentinde oluşan lagi azaltır mı? Sisteme yüklenme daha az olur diye dedim fakat sen kıt çıktın. Konu izlemesini durduruyorum. Cevap yazmayacağım. Haberin olsun.[DOUBLEPOST=1438890926][/DOUBLEPOST]
Yapanlar vardır doğrudur... Ama MySQL kullanmadan bir veri tabanı kullanmadan yaptım ben yapabilen varsa buyursun ama şunuda söyliyeyim yaptıgım bu daha test aşamasıydı bitince itemlerin üzerine gelince enchantlarını falan da görebileceksiniz o zaman işte fark yaratıcam[DOUBLEPOST=1438891741,1438890926][/DOUBLEPOST]
3000 kişilik sunucu düşün.
Oyuncuların yürümesi ve birbirlerini görmesi ? [Sunucu Trafiği]
3000 oyuncu düşün paraları durmadan bir yükseliyor bir düşüyor çünkü alış veriş yapıyorlar sunucuda.
O Eventleri düşün.
Oyunda Tahmin Edemeyeceğin Kadar Arkaplanda Event Dönüyor Sen Görmüyorsun Bilmiyorsun.
Biri şu lazımsıza haddini bildirsin bu forumun en temel kuralı saygıdır saygılımı olmayı öğrende gelkeko abi niye kızıyosun
sen skript bilmiyon kıskanıyon beni hahaha
maymun abi sen niye kızıyosunBiri şu lazımsıza haddini bildirsin bu forumun en temel kuralı saygıdır saygılımı olmayı öğrende gel
bosver yakında hepsi temizlenirAdamlara bak la
Biri gece gece bal ye diyo konuşuyor..
Birisi gelmiş plugin yazarken neden event kullandın diye bize afra tafra yapıyor
Ne ayak bunlar ula ?