Minecraft vagon icadı

ibo06

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu icat minecraft 1.2'den beri var belki daha eskiden beri vardı sana yeni şeyler yap dedim sen ne yaptın... yakında minecraftta pressure pad'e basıp açılan kapıyı otomatik kapı gibi bir şekilde atarsan şaşırmam D:
(hopperları demiyorum o kaktüsü diyorum hopperlar zaten 1.5'te eklendi)
o zamanki sistemde minecart kaktüse çarpınca eline geliyordu sende cheste koyuyordun sense sadece 2 hopper eklemişsin ve BUM! yeni bir icat...Hayır dalga geçmek amaçlı demiyorum biraz uğraş ver kolaya kaçma ben yaptığım bütün maplere var gücümü koyupta yapıyorum sonra elin çocuğu gelip bir kaktüs altına hopper koyunca benden daha çok izlenme alıyor buda benim zoruma gidiyor.Ben maplerim ve icatlarım için haftalar harcıyorum biliyormuydun? Sende en azından birkaç gününü feda edip düzgün ve orjinal bir icat yap.
İster bi redstonecu ol,ister bi komutçu ol, ister bi yazılımcı ol, bir avukat ol, bir öğrenci ol hiç fark etmiyor eğerki yaptığın bir işin en iyisini yapmıyorsan o işi yapamıyorsundur
bu kadar üzüleceğini bilsem yapmazdım be dostum
not:ben bildiğim şeyleri çekiyorum internetten izleyim yapmıyorum

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
bu kadar üzüleceğini bilsem yapmazdım be dostum
not:ben bildiğim şeyleri çekiyorum internetten izleyim yapmıyorum
O zaman internete bak yapılmışmı diye veya aklını kullan bu yapılmış olabilir mi diye.Mesela Mumbo Jumbo'ya bak kendisini beğenerek izliyorum, adam her zaman orjinal hep kendi fikirlerini hep kendi tasarımlarını kullanıyor videolarında ve hak ettiğinide alıyor.

ibo06

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman internete bak yapılmışmı diye veya aklını kullan bu yapılmış olabilir mi diye.Mesela Mumbo Jumbo'ya bak kendisini beğenerek izliyorum, adam her zaman orjinal hep kendi fikirlerini hep kendi tasarımlarını kullanıyor videolarında ve hak ettiğinide alıyor.
dostum bakıyorum zaten internetten türkçe olarak aratıyorum yapan varmı diye ona göre yapıyorum yabancı kanalllarla beni kıyaslamazsan sevinirim

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
dostum bakıyorum zaten internetten türkçe olarak aratıyorum yapan varmı diye ona göre yapıyorum yabancı kanalllarla beni kıyaslamazsan sevinirim
Örnek veriyordum kıyaslamıyordum. Yalan söylüyorsun o "korku tuzağı" icatını yabancı bir kanladan alıntı yaptın.
dostum bu işler böyle yürümez birini kandırırsan diğerini kandıramazsın.

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni gelen ray ile adamın hasar almadan inmesini sağlayabilirsin. Ayrıca bu icat değil sistem. Ayrıca bunun gibi basit bir şeye bir video oluşturmana gerek yoktu bir resim yeter. Rayları koymayı falan gösterdin yani. :D Ama emek etmişsin. :p[DOUBLEPOST=1438952754,1438952720][/DOUBLEPOST]
Örnek veriyordum kıyaslamıyordum. Yalan söylüyorsun o "korku tuzağı" icatını yabancı bir kanladan alıntı yaptın.
dostum bu işler böyle yürümez birini kandırırsan diğerini kandıramazsın.
O da MumboJumbo :D