[KİLİT] [KİLİT] Server [closed] Hatası!!!!

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki Bir şey sorcam Flatfile ve SQL pluginleri yok ne alaka şidmi?
SQL bir eklenti değildir zaten. Veri depolama yöntemidir diyebiliriz. Ben şahsen iConomy kullanmadığım için bilmiyorum. Vault daha iyi.[DOUBLEPOST=1438953726,1438953599][/DOUBLEPOST]
Satır 392: [14:18:38] [Server thread/WARN]: [CleanChat] Please notify the author (Chrono7) of this error.
Satır 391: [14:18:38] [Server thread/WARN]: [CleanChat] Files uploaded to BukkitDev should contain the version number, seperated from the name by a 'v', such as PluginName v1.0
Satır 390: [14:18:38] [Server thread/WARN]: [CleanChat] The author of this plugin has misconfigured their Auto Update system

Burada diyor ki:
(CleanChat için)
Bu eklentinin sahibi otomatik güncelleme sistemini yanlış ayarlamıştır.
Otomatik Güncelleme ile ilgili bir satır (boşuna çevirmeyeceğim)
Lütfen yapımcıya (Chrono7) bu hatayı bildirin.

MusmulaaTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
SQL bir eklenti değildir zaten. Veri depolama yöntemidir diyebiliriz. Ben şahsen iConomy kullanmadığım için bilmiyorum. Vault daha iyi.[DOUBLEPOST=1438953726,1438953599][/DOUBLEPOST]

Burada diyor ki:
(CleanChat için)
Bu eklentinin sahibi otomatik güncelleme sistemini yanlış ayarlamıştır.
Otomatik Güncelleme ile ilgili bir satır (boşuna çevirmeyeceğim)
Lütfen yapımcıya (Chrono7) bu hatayı bildirin.
Hocam yanlış ayarlamak ne demek ben napcam şmdi Bunlarla bir sonuca varamam neleri silmem gerek onları söleyin bana
LANET OLSUN NİTRADO >_<[DOUBLEPOST=1438953918][/DOUBLEPOST]
Hocam yanlış ayarlamak ne demek ben napcam şmdi Bunlarla bir sonuca varamam neleri silmem gerek onları söleyin bana
LANET OLSUN NİTRADO >_<
Kısaca Pluginleri Tamamen silcem Adam akıllı plugin bulmam lazım :D önerilcek varsa önerin ne olur

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Satır 501: [14:18:39] [Server thread/WARN]: §9[PlotMe] §r Unable to find configuration, using defaults
Satır 500: [14:18:39] [Server thread/WARN]: §9[PlotMe] §rConfiguration not found for PlotMe world 'plotworld' Using defaults
Satır 465: [14:18:39] [Server thread/WARN]: §9[PlotMe] §r Unable to find configuration, using defaults
Satır 464: [14:18:39] [Server thread/WARN]: §9[PlotMe] §rConfiguration not found for PlotMe world 'plotworld' Using defaults

Bu biraz saçma, tekrarlamış çünkü:
(PlotMe diyor)
'plotworld' adlı PlotMe dünyası için ayarlar bulunamadı. Standart ayarlar kullanılıyor.
Ayarlar bulunamadı, standart ayarlar kullanılıyor.
'plotworld' adlı PlotMe dünyası için ayarlar bulunamadı. Standart ayarlar kullanılıyor.
Ayarlar bulunamadı, standart ayarlar kullanılıyor.[DOUBLEPOST=1438954109,1438953926][/DOUBLEPOST]
Satır 537: [14:18:40] [Server thread/ERROR]: Cannot load plugins/HorseProtect/lang.yml
plugins klasörünün içindeki HorseProtect klasörünün içindeki lang.yml dosyası yüklenemedi.
(Yazdıklarına bir bak, hatalı bir şey olabilir.)

MusmulaaTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu biraz saçma, tekrarlamış çünkü:
(PlotMe diyor)
Ayarlar bulunamadı, standart ayarlar kullanılıyor.
Ayarlar bulunamadı, standart ayarlar kullanılıyor.[DOUBLEPOST=1438954109,1438953926][/DOUBLEPOST]
plugins klasörünün içindeki HorseProtect klasörünün içindeki lang.yml dosyası yüklenemedi.
(Yazdıklarına bir bak, hatalı bir şey olabilir.)
Hocam Boşuna yazmayın pluginleri komple siliyorum!
Önerilcek plugin paketi varsa önerebilirsiniz!

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Satır 625: [14:18:41] [Server thread/WARN]: [CraftBook] Failed to initialize mechanic: Footprints
Satır 624: [14:18:41] [Server thread/WARN]: [CraftBook] Footprints require ProtocolLib! They will not function without it!
Satır 623: [14:18:40] [Server thread/WARN]: [CraftBook] Failed to initialize mechanic: Chairs. Make sure you have ProtocolLib!

(CraftBook diyor)
Chairs, mekaniğini tanımlama başarısız oldu. ProtocolLib'e sahip olduğunuzdan emin olun!
Footprints, ProtocolLiib gerektirir! O olmadan çalışmayacaktır!
Footprints, mekaniğinı tanımlama başarısız oldu.[DOUBLEPOST=1438954314,1438954282][/DOUBLEPOST]
Hocam Boşuna yazmayın pluginleri komple siliyorum!
Önerilcek plugin paketi varsa önerebilirsiniz!
Tamam üstat. Zaten o konsol baya kabarıktı. :D

MusmulaaTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
(CraftBook diyor)
Chairs, mekaniğini tanımlama başarısız oldu. ProtocolLib'e sahip olduğunuzdan emin olun!
Footprints, ProtocolLiib gerektirir! O olmadan çalışmayacaktır!
Footprints, mekaniğinı tanımlama başarısız oldu.[DOUBLEPOST=1438954314,1438954282][/DOUBLEPOST]
Tamam üstat. Zaten o konsol baya kabarıktı. :D
Eeeee O zaman Konu Kilit Hocam :) Emegine Saglık Yinede :)

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sunucunu Güvenlikle ilgili bilgileri tam güvenli olduğuna dikkat et sonra
Şifreni değiştir derim sana bunu bir eklenti bile yapmakta olabilir.
tüm eklentileri kontrol et.