[ÇÖZÜLDÜ] Skript ile ilgili 2 kolay soru

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi skript öğrencisiyim :D ve bir amacım yok eğlencesine öğreniyorum. Size iki sorum olacak. Lütfen hazırcı demeyin. Çünkü benim sunucum yok zaten, öğrenmek için soruyorum.

Küçük bir araştırma yaptım fakat tam olarak ne şekilde arayacağımı bilemediğim için çok büyük çapta bir araştırma olmadı. Bu durumda da imdadıma forum yetişiyor.
  1. Şu enderdragon wither gibi mobların üstte mor çubukla canı yazıyor ya, onu skript ile yapabilir miyiz? Oluyorsa nasıl yapabiliriz?
  2. Bakılan blok target blok olarak adlandırılıyormuş. Fakat bir kaç deneme yapmama rağmen çözemedim. Şunu nasıl sorarız: Eğer bakılan bloğun adı "ornek" ise komutu nası gerçekleştirirz? if target's block name is ornek: bunu denedim fakat yapamadım.

Şimdiden teşekkürler.

@Minecraftplayerr @Switcher @Arrow @FZYY @Noneedthanks @GetqusA

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skunity'e bossbar yazarsan çıkar.
Skunity'e target block yazarsan çıkar. :D
Çok teşekkürler işime yaradı. Ayrıca sayende skUnity'de öğrenmiş oldum işime yarayacak gibi.
Madem çok kolay neden Google'ı kullanmadın?
Yazdığımın tamamını okusaydın bunu sormazdın. Bak ne yazmışım:
TheRedstoneEngineer' Alıntı:
Küçük bir araştırma yaptım fakat tam olarak ne şekilde arayacağımı bilemediğim için çok büyük çapta bir araştırma olmadı. Bu durumda da imdadıma forum yetişiyor.
1-)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

2-) bloklara isim veremezsin. Ancak şunu istiyorsan al: targeted block is stone
Sana da teşekkürler. Sorum çözüldü konu kilit birazdan başlığa da ekleyeceğim. İsim derken blok ID'sini kastetmiştim zaten :)