minesde redstone ve kömür olur ingilizlerde.yabancı serverlardan bahsediyordum ama![]()
benim oynadıgımda hiçbir şey yok guild craft bi bakabilirsinminesde redstone ve kömür olur ingilizlerde.
Sen çok yanlış gelmişsin ...minesde redstone ve kömür olur ingilizlerde.
ben yanlış gelmedim zamanında çok op-raiding faction oynadım kardeşOp faction bildiğim başta direk p4 set falan veriliyor, p10'a kadar falan çıkabiliyorsun. Hiç oynamadım, normal faction da survival olarak gelişme ve faction üzerine kurulu.
Sen çok yanlış gelmişsin ...
vallaha babalar benim svde demin p1 le başlıyoruz sanırım raiding demek factionların baseını patlatabilmek demekben yanlış gelmedim zamanında çok op-raiding faction oynadım kardeş)
Translatedenmi Baktınvallaha babalar benim svde demin p1 le başlıyoruz sanırım raiding demek factionların baseını patlatabilmek demek
Raid grup olarak basmak gibi bir şeyler*vallaha babalar benim svde demin p1 le başlıyoruz sanırım raiding demek factionların baseını patlatabilmek demek
yok bi kaç videosunu izledim attıgım videoyu izlersen anlarsın son günnlerde farkettigim tek şey türklerin minecraft kültürünün olmamasıTranslatedenmi Baktın![]()
op-raiding lerde spawnerde oluyoryok bi kaç videosunu izledim attıgım videoyu izlersen anlarsın son günnlerde farkettigim tek şey türklerin minecraft kültürünün olmaması
ohoo hocam sen anlamamışsın op raiding diyorum sen sabahtır op faction diyorsunRaid grup olarak basmak gibi bir şeyler*
OP Faction ile raiding farklı konular
Normal faction da raid yapılabilir OP Faction'da da *
Kısacası bizde hani en fazla P4 set falan yapıyorlar ya?Onun da üstüne çıkılabiliyor ve asıl amaç klan savaşları yapıp sunucuda onur sahibi olmak.ohoo hocam sen anlamamışsın op raiding diyorum sen sabahtır op faction diyorsun![]()