Kolay Bir Şey Bir Gün istersen öğretirimKeşke Bende Yapmak Bilsem Troll Şeyler Yaparım Hep Taşlanırım![]()
Her Dilden Birkaç Parça Biliyorum Gerisi Yok AmaKolay Bir Şey Bir Gün istersen öğretirim
bunlar çok saçma internetten bakıp direk hesap makinesi ile mi başladınHer Dilden Birkaç Parça Biliyorum Gerisi Yok AmaÇoğunda Hesap Makinesi Falan Yapıyorum
Dediğim Gibi Hesap Makinesinden İleriye Gidemedim B)
Web Programcılığına Girişmeden C Dillerini Öğrenmeyi Düşünüyorum Web Programlama Pek Sarmadı Benibunlar çok saçma internetten bakıp direk hesap makinesi ile mi başladın
Bu eğitim seti işine yarar Ben burdan öğrenmedim ama her sene bir kez izleyip basit php yi tazeliyorumu
link:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
C dilleri benim pek hoşuma gitmiyor ama ben biliyorum bana kalırsa ben java yı tercih ediyorum java ile programlama daha kolayWeb Programcılığına Girişmeden C Dillerini Öğrenmeyi Düşünüyorum Web Programlama Pek Sarmadı Beni
Java Bilsen Plugin Yazarım SatarımC dilleri benim pek hoşuma gitmiyor ama ben biliyorum bana kalırsa ben java yı tercih ediyorum java ile programlama daha kolay
her java bilen plugin yazcak diye bir şey yok ben javayı profesyonelce bilsem giderim bir işletim sistemi yazarım
İşletim Sistemi Yazmak Kolay Değil Öyleher java bilen plugin yazcak diye bir şey yok ben javayı profesyonelce bilsem giderim bir işletim sistemi yazarım![]()
işte o yüzden çok iyi bilmek istiyorum ama yakında nasıl bir tabanla yazılcağını öğrenirsem ekip toplayıp bir windows mantığında basit bir şey yazmaya başlayacam gülme hiçbir şey imkansız değildirİşletim Sistemi Yazmak Kolay Değil Öyle![]()
Tamam Gülmedimişte o yüzden çok iyi bilmek istiyorum ama yakında nasıl bir tabanla yazılcağını öğrenirsem ekip toplayıp bir windows mantığında basit bir şey yazmaya başlayacam gülme hiçbir şey imkansız değildir
gülmediysen iyiTamam Gülmedim![]()
Java ile işletim sistemi mi? Dalga mı geçiyorsun? İşletim sistemi yazacak adam Java öğrenmez C öğrenir. Her dilin farklı amaçları vardır, Java'nın öyle oyun yapmak, oyun motoru yapmak, işletim sistemi yapmak gibi büyük yetenekleri yoktur. Yapman takdirinde performans zaten yapılmayacağını gösterir sana. Java ile yapılmış basit bir oyun bile çoğu kişide 120FPS'in altını gösteriyor. Java stabil bir dil değildir en azından grafik yazılımlar ve OS olaylarında. Java ile işletim sistemi yapma hayalin varsa, ekip toplamayı falan hayal ediyorsan o iş yaş haberin olsun.her java bilen plugin yazcak diye bir şey yok ben javayı profesyonelce bilsem giderim bir işletim sistemi yazarım![]()
telefonda işletim sistemi aslında istediğim ve oluyor.Java ile işletim sistemi mi? Dalga mı geçiyorsun? İşletim sistemi yazacak adam Java öğrenmez C öğrenir. Her dilin farklı amaçları vardır, Java'nın öyle oyun yapmak, oyun motoru yapmak, işletim sistemi yapmak gibi büyük yetenekleri yoktur. Yapman takdirinde performans zaten yapılmayacağını gösterir sana. Java ile yapılmış basit bir oyun bile çoğu kişide 120FPS'in altını gösteriyor. Java stabil bir dil değildir en azından grafik yazılımlar ve OS olaylarında. Java ile işletim sistemi yapma hayalin varsa, ekip toplamayı falan hayal ediyorsan o iş yaş haberin olsun.