Buton Yapma Scripti By. Berk

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Keşke Bende Yapmak Bilsem Troll Şeyler Yaparım Hep Taşlanırım :p

umut_

En iyi cevaplar
0
Kolay Bir Şey Bir Gün istersen öğretirim
Her Dilden Birkaç Parça Biliyorum Gerisi Yok Ama :p Çoğunda Hesap Makinesi Falan Yapıyorum :D Dediğim Gibi Hesap Makinesinden İleriye Gidemedim B)

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her Dilden Birkaç Parça Biliyorum Gerisi Yok Ama :p Çoğunda Hesap Makinesi Falan Yapıyorum :D Dediğim Gibi Hesap Makinesinden İleriye Gidemedim B)
bunlar çok saçma internetten bakıp direk hesap makinesi ile mi başladın :)
Bu eğitim seti işine yarar Ben burdan öğrenmedim ama her sene bir kez izleyip basit php yi tazeliyorumu
link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

umut_

En iyi cevaplar
0
bunlar çok saçma internetten bakıp direk hesap makinesi ile mi başladın :)
Bu eğitim seti işine yarar Ben burdan öğrenmedim ama her sene bir kez izleyip basit php yi tazeliyorumu
link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Web Programcılığına Girişmeden C Dillerini Öğrenmeyi Düşünüyorum Web Programlama Pek Sarmadı Beni

umut_

En iyi cevaplar
0
C dilleri benim pek hoşuma gitmiyor ama ben biliyorum bana kalırsa ben java yı tercih ediyorum java ile programlama daha kolay
Java Bilsen Plugin Yazarım Satarım :)
Aklıma Geldi @KRHN 1 Plugin Borcun Var Unutmadım :p

umut_

En iyi cevaplar
0

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşletim Sistemi Yazmak Kolay Değil Öyle :)
işte o yüzden çok iyi bilmek istiyorum ama yakında nasıl bir tabanla yazılcağını öğrenirsem ekip toplayıp bir windows mantığında basit bir şey yazmaya başlayacam gülme hiçbir şey imkansız değildir

umut_

En iyi cevaplar
0
işte o yüzden çok iyi bilmek istiyorum ama yakında nasıl bir tabanla yazılcağını öğrenirsem ekip toplayıp bir windows mantığında basit bir şey yazmaya başlayacam gülme hiçbir şey imkansız değildir
Tamam Gülmedim :S

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
her java bilen plugin yazcak diye bir şey yok ben javayı profesyonelce bilsem giderim bir işletim sistemi yazarım :)
Java ile işletim sistemi mi? Dalga mı geçiyorsun? İşletim sistemi yazacak adam Java öğrenmez C öğrenir. Her dilin farklı amaçları vardır, Java'nın öyle oyun yapmak, oyun motoru yapmak, işletim sistemi yapmak gibi büyük yetenekleri yoktur. Yapman takdirinde performans zaten yapılmayacağını gösterir sana. Java ile yapılmış basit bir oyun bile çoğu kişide 120FPS'in altını gösteriyor. Java stabil bir dil değildir en azından grafik yazılımlar ve OS olaylarında. Java ile işletim sistemi yapma hayalin varsa, ekip toplamayı falan hayal ediyorsan o iş yaş haberin olsun.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Java ile işletim sistemi mi? Dalga mı geçiyorsun? İşletim sistemi yazacak adam Java öğrenmez C öğrenir. Her dilin farklı amaçları vardır, Java'nın öyle oyun yapmak, oyun motoru yapmak, işletim sistemi yapmak gibi büyük yetenekleri yoktur. Yapman takdirinde performans zaten yapılmayacağını gösterir sana. Java ile yapılmış basit bir oyun bile çoğu kişide 120FPS'in altını gösteriyor. Java stabil bir dil değildir en azından grafik yazılımlar ve OS olaylarında. Java ile işletim sistemi yapma hayalin varsa, ekip toplamayı falan hayal ediyorsan o iş yaş haberin olsun.
telefonda işletim sistemi aslında istediğim ve oluyor.
ama dediğini anladım Benim düşüncelerim çok farklı farkındayım sana göre java değil C ile işletim sistemi yapmak daha mantıklı ama bana göre farklı ben java ile oyun da yaptım yani nasıl bir şey olduğunu biliyorum :)