Adam öldürünce item çıkarma plugini YARDIM!

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba yakın bir zamanda (Sponsor bulunca) pvp serveri açacağım normal bir pvp değil RPG öğeleri taşıyan bir pvp fakat son bir plugin lazım aradım bulamadım. Yapabileniniz varsa lütfen yapıp bana atabilir mi?

Plugin kolay sadece şu olacak:
Bir adam öldürünce adamın içinden ''Demir Parçası'' isimli bir demir çıkacak. Bu kadar!

Yardımlarınızı bekliyorum :)

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
skript işini görür mü?
Kod:
on death of player:
    attacker is player:
        drop 1 iron ingot named "Demir Parçası" at event-location

Arrow

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
işte bunu nasıl uygulıyacağım? :/ skript olaylarına hiç girişmedim :(
skript adlı plugini yükle sonra plugins -> skript ->scripts yolunu takip ederek o dosyaya bir metin belgesi oluştur ona yazdığım kodları kopyala ve farklı kaydetten sonunu .sk yle bitir sonra /skript reload dosyaadı yap

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
skript adlı plugini yükle sonra plugins -> skript ->scripts yolunu takip ederek o dosyaya bir metin belgesi oluştur ona yazdığım kodları kopyala ve farklı kaydetten sonunu .sk yle bitir sonra /skript reload dosyaadı yap
çok teşekkürler[DOUBLEPOST=1439043830,1439042979][/DOUBLEPOST]
''/skript reload'' dosya adı mı olucak?

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
/skript reload all de gitsin. Ha istersen dosya adını da yazabilirsin ama en kısa en iyidir. Hatta /sk reload all da diyebilirsin :D
sağol deniyorum[DOUBLEPOST=1439044540,1439044169][/DOUBLEPOST]Olmadı :([DOUBLEPOST=1439044731][/DOUBLEPOST]
/skript reload all de gitsin. Ha istersen dosya adını da yazabilirsin ama en kısa en iyidir. Hatta /sk reload all da diyebilirsin :D
nedense işe yaramadı :( lütfen yardım edin!

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
d

deniyorum[DOUBLEPOST=1439046110,1439045980][/DOUBLEPOST]olmadı ben bu dosyanın ismini ne yapmalıyım? yani ben ismini ''demir.sk'' yaptım o mu sorun çıkartıyor :/ dediğim gibi acemiyim
Skript pluginini "Plugins" isimli dosyaya at , server'a reload çek."Plugins" kalsöründe "Skript" diye bir klasör oluşacak gir onun içinde "Skripts" isimli bir klasör daha var , onunda gir içine oraya "demir.sk" isimli bir dosya oluştur ve not defteri ile aç sonra da yukarıdaki kodu oraya yapıştır ve kaydet , server'a relaod çek ve konsol'a sk reload demir yaz artık çalışacaktır.