Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar uzun bir süredir film izlemiyorum, bana film önerir misiniz?

NOT: Tür olarak bilim-kurgu tercih ediyorum. Ama diğer türlerden de önerebilirsiniz, teşekkür ederim, iyi forumlar :)

Son düzenleme:

profesordoktor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yeşil yol hariç hepsini izledim çok büyük bir film izleyicisiyim aynı tür den fakat şu anda izlediğim bir filmin adını unuttum hatırlamakta zorlanıyorum aydınlatacak varmı filmde küçük bir sarışın kız ve vin diesel başrolde küçük kız yaratılmış bir kızdır yani o kızı biyokimya dalında ünlüler yaratmış ve vindiesel bu kızla tanışıyo yanlış hatırlamıyosam savaş vardı ve savaştan kaçarken vindiesel kıza sahip oluyo ve çocukları oluyo ki onu korumak uğruna ölüyo bir süre sonra vücudunu metalden yeniden(yarı metal) canlandırıyolar ve kızı olduğunu öğreniyo kız da meğer oyunun bi parçası şöyle anlatıyım olay şuymuş konak bi ruh varmış ve o ruh yaşayabilmek için ana kız durumuyla sürekli üreyerek neslini devam ettiyomuş bu vindieselde kızının karısı olduğunu anlar(ne kadar 12 yaşında karıysa da :p) bu filmi (ne kadar çok hatam olsada) bulabilcek varmı hatırlayan

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İnstaller'i izlemediysen ölmelisin :D

neyse
Film Önerileri
Ted 1-2
Forrest Gump
Project X
Sonsuzluk Projes(ingilizcesi Almanac) ( bilimkurgu seviyorsan kesin izlemelisin)

daha milyon tane söylerimde ilk bunları izle :D