Altın Provanas >[1.20-1.21.8]< Survival & Skyblock & BoxPvP & SkyPvP >[oyna.provanas.com]<

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şahsen sunucu sıfırlanmalı. Oynarken zevk alınmıyor. Herkes istediği her şeye sahip, 100+M gibi abartılı paralar var. Hem yeni kaydolan oyuncularda eminimki bu durumdam hoşnut değildir
*madgoblin*

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mercan Vayısoğlu

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
yanlız emek diye bir şey vardır M filan diyosun yanlız onlar emekle kasıldı veya alındı . ve paranız az miktarda diye zevk almıyoruz demeyin eyer serverin çoğunluk kısmı zevk almasaydı zaten girmez veya şikayet ederdi zengin olanlarda emekle kasıldılar ben 6-5 oldu başlayalı şu an 2M var yani para kasmak kolay biraz akıl ve ticaret ile zengin olunuyor ve server fazlasıyla zevklidir ama yinede fikrine saygı duyuyorum ama çok düzenli ve emek server olduğunu söylüyorum o insanlarda okadar emek verdi bu konuda sadece kendinizi düşünmeyiniz lütfen.[DOUBLEPOST=1439067306,1439066878][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Şu an bir oyuncuda 100+ m para var. Geri kalan 47 30 25 diye gidiyor. Ayrıca bizim diğer serverlardan farkımız da her hafta başı reset atmamak.